At være datter af en mor med fibromyalgi.

At være datter af en mor med fibromyalgi er svært, det kan bestemt belaste dette mor-datter forhold, fordi nogle gange føles det mere som et forhold mellem dig og din mors fibromyalgi end et forhold mellem dig og din mor. Jeg lærte, at der er gode dage og dårlige dage.

De dage du har brug for mere støtte, hjælp, flere positive ord, kærlighed osv., og der er dage hvor du har brug for plads, fordi du føler dig lidt mere ubehagelig, lidt mere følelsesladet og lidt mere frustreret. Jeg kender ikke andre, men jeg var velsignet med en fantastisk mor! Den der er et stort forbillede, en der viser en masse styrke og vedholdenhed. Jeg lærte meget af min mor, men jeg vil have hende til at vide, at selvom det kan være forfærdeligt at have fibromyalgi, og det kan gøre livet uudholdeligt til tider, mor, jeg håber, du ved, at jeg elsker dig til månen og tilbage og altid vil gøre det uudholdeligt. være. Det gør ikke noget.

At være datter af en mor med fibromyalgi fik mig til at indse og acceptere den kendsgerning, at der vil være dage, hvor min mor har brug for, at jeg går i byen for at shoppe, fordi det kan gøre godt at køre rundt i byen, gå rundt i butikken og bære tunge tasker. der virkelig træt og virkelig gjorde ondt.

Der vil være dage, hvor hun har brug for et ekstra kram. Der vil være ting, der vil blive savnet, som korkoncerter eller sportsbegivenheder, for at stå op, gøre klar og sidde i en ubehagelig auditoriumstol i 2 timer vil gøre det meget værre i morgen.

Men jeg lærte, at jeg er ligeglad med, om hun mister nogle af disse ting, for jeg ved, at hun altid tænker på mig, når jeg gør dem, og hun er altid spændt på at høre dem, når jeg går hjem.

At være datter af en mor med fibromyalgi kan være svært, fordi nogle dage føler man sig hjælpeløs, hvilket er noget af det værste! Det er svært at se sin mor lide og kæmpe, og at vide, at hun vil gøre mere, end hendes krop fysisk tillader, er så svært at se.

Mor, jeg håber bare, du ved, at jeg er her for både de gode og de dårlige dage. Jeg er der altid som et solidt fundament for dig. En skulder at græde på, på de knap så gode morgener, en person til at grine ukontrolleret med de ekstra gode morgener, en person at kaste tilbage på de mere frustrerende dage, og jeg er også her for at prøve at få et smil på læben hver dag. For selvom jeg er datter af en mor med fibromyalgi, er jeg også datter af en meget god mor!

“Jeg elsker dig vanvittigt!”

Elsker din punkin

af     Haley Puddicombe

Et takkebrev fra en mor med fibromyalgi til sine døtre.

Livet har bestemt været svært, da denne tilstand har rejst sit grimme hoved. Mit liv er blevet vendt på hovedet, og tingene bliver aldrig det samme igen. Men det gælder ikke kun mig, det gælder også dig. Jeg indser og forsøger at forstå, at mit liv, som jeg har kendt det, aldrig bliver det samme. Men jeg lærer også, at livet som bekendt også har ændret sig. Jeg ved ikke, hvornår tingene begyndte at ændre sig, men når jeg ser på, at piger er små, husker jeg mange sjove øjeblikke, mange grin og mange eventyr.

Da vi blev ældre, formåede vi at have det fantastisk sjovt og masser af grin. Men de seneste år har tingene ændret sig. Jeg sagde aldrig nej til det, vi havde i vente for dagen. Shopping, familieture, camping, alt hvad vi ville lave som familie. Mit liv begyndte at falde, mit fysiske velbefindende var langt fra, hvad det var. Nu har jeg erfaret, at jeg har denne sygdom, der hedder fibromyalgi.

Tingene bliver ikke det samme. I piger så mig ændre mig og sætte farten ned. Jeg kan ikke gøre de ting, jeg plejede at gøre længere, og jeg vil ikke være i stand til at gøre ting med dig som før. Få familier forstår, hvad fibromyalgi er, eller hvordan det påvirker en familie. Men fra den første dag, siden jeg lærte, at det ikke gik godt for mig, har du gjort fremskridt, du har lært, at tingene skulle være anderledes, du har aldrig stillet spørgsmålstegn ved det, du har simpelthen fulgt det. Du har aldrig stillet spørgsmålstegn ved denne nye virkelighed, som du har at gøre med.

I piger har lært, at de ting, jeg plejede at gøre, kan jeg ikke længere. Du har lært, at nogle dage prøver jeg hårdere end jeg burde. Og det vigtigste, du lærte, var, at du havde mere mor. Det er noget meget vigtigt for en 17-årig og en 13-årig, men ingen af ​​jer spekulerede på, hvad der skete, hvorfor det skete, eller hvordan det ville påvirke jer. Pigerne skulle nu tilpasse sig en ny normal, som jeg skulle, og alligevel manglede der aldrig et øjeblik.

Du har lært, hvornår jeg har brug for ekstra hjælp, hvornår jeg har brug for, at du handler for mig, eller hvornår jeg har brug for tid til at være alene. Du har lært at læse mit ansigt, og du ved, hvornår det ikke går godt, og du ser ud til at vide ting, der kunne hjælpe mig. Siden hun klarede denne tilstand, lærte hun også, at nogle gange var mit humør uforudsigeligt, glad det ene minut, skørt det næste og græd kort derefter. Du skal have lært på den hårde måde, at enhver stemning er uforudsigelig.

Men du kører med ham, og du spørger ham ikke. Jeg plejede at deltage i alle skole- og fritidsaktiviteter, men nu, hvis det er en dårlig dag, forstår du, at det at deltage i aktiviteter kan forårsage mere smerte og gøre den næste dag mere ubehagelig, og du er mere forstående. Piger, I ser altid ud til at vide, hvornår mor har brug for lidt mere kærlighed og lidt mere opmærksomhed.

Knus og kys, “goder”, indkøb, gøremål og alle de daglige ting jeg har brug for hjælp, du ved hvornår det er nødvendigt. Siden denne nye virkelighed er blevet vores liv, har du aldrig opgivet håbet for mig eller for mig. Det er noget, som intet barn på din alder skal beskæftige sig med, men du håndterer det med ynde og styrke. Du har aldrig afskrevet, hvem jeg er nu, eller fået mig til at føle mig mindre som en mor.

Små bevægelser som kram og kys, blomster, at hjælpe rundt i huset eller sende mig på sofaen, når du ved, jeg har gjort meget, betyder mere, end du nogensinde vil vide. Jeg er en ret heldig mor på så mange måder. Det vigtigste er, at jeg er den stolte mor til to fantastiske piger, som jeg elsker på månen og tilbage. Min “punkin” og mit “bøh” … jeg elsker dig mere, end du nogensinde vil vide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *