Swedish

26 Symptom på osynlig fibromyalgi Du kan helt enkelt inte ignorera det, jag har alla utom en. Vad har du?

Det finns många obekväma symtom på fibromyalgi. Det är känt som en osynlig sjukdom eftersom människor inte kan se hur människor lider av sjukdomen.

I allmänhet är fibromyalgi en mycket allvarlig sjukdom som patientens erfarenhet och symtom behöver kännas för.

Smärta runt anbudspunkter

Ett av de vanligaste symtomen på sjukdomen är att känsliga punkter tenderar att vara mycket ömma runt kroppens leder. Ömhet kallas smärtpunkter och när tryck appliceras på dessa punkter resulterar det i mycket smärta.

Smärta är runt hudens yta. Områdena runt nacken, ryggen och skinkorna påverkas oftast. Emellertid är smärtan praktiskt taget osynlig och inte särskilt välkänd.

Prickande känsla

Ett annat vanligt problem förknippat med fibromyalgi är stickningar. Stickningar är ett osynligt symptom och orsakar klåda. Det påverkar flera delar av kroppen och det är vanligare att känna en stickande känsla.

Vanliga problem förknippade med fibromyalgi är brist på rörelse, tryck på nerverna, onormala nivåer av vitaminer och mineraler bland många andra.

Kronisk trötthet

De flesta som har fibromyalgi genomgår någon typ av kronisk trötthet.

Läkarna tror att det kan bero på en virusinfektion och att det kan leda till hormonell obalans, sömnproblem, bland många andra liknande tillstånd.

Kronisk trötthet är den känsla du har när du är mycket trött. Han börjar känna sig slö, överväldigad och svag och det är ett enkelt fall att inte vara bra nog.

Kronisk trötthet är i grunden en känsla av trötthet och många människor kan utesluta denna möjlighet, men det är sant att kronisk trötthet kan leda till en känsla av svår trötthet.

Sensation Utmattning: slutsåld

Människor som har fibromyalgiproblem upplever en upplevelse som leder dem till att nå djup sömnnivå.

Utmattning orsakar ökad trötthet och en allmän känsla av förtvivlan. Andra symtom inkluderar långsam blodcirkulation i kroppen, enorm trötthet och oförmåga att uppleva smärta eller sömn.

Humörsvängningar

Du kanske också känner att ditt humör går ur kontroll när du är fibromyalgi. Du kan komma att ha ett dåligt humör och bita de människor du älskar eller blir arg.

Men det finns vissa läkemedel som inte förbättrar humöret och ger en enorm minskning av personens irritabilitet och också orsakar en ökning av smärta.

Hormonella förändringar

Utländska hormonella förändringar är något som du kanske inte visste funnit när det gäller fibromyalgi, men det är sant att de existerar.

Hormonförändringar som resulterar i extremt hög eller låg produktion av vissa hormoner och detta är något som många kan obemärka, men det är ett av de vanligaste symtomen på osynlig fibromyalgi.

Han börjar känna sig dum

Fasthet är ett annat vanligt problem med fibromyalgi-patienter. Smärta är utbredd och många patienter lider av domningar.

Domningen är där eftersom du börjar känna spasmerna och muskelns styvhet.

Numhet irriterar nerverna och resulterar i en total förlust av känslor, vilket är känt för de med fibromyalgi.

Många kanske tror att dessa symtom bör ignoreras, men det borde inte bero på att de är ett av de mest osynliga symtomen på fibromyalgi.

Fibromyalgi är känt som en osynlig funktionshinder eftersom du inte kan se den och du verkligen inte vet när det gör ont.

Därför är detta något som gör det ännu viktigare för människor att vara medvetna om sina osynliga symtom.

2

depression

Vi vet alla namnet på depression, men depression är något som kommer med fibromyalgi och det kan uteslutas eftersom depression är något som vanligtvis avvisas av de flesta.

Det finns många olika typer av depression som en person kan känna på grund av depression som orsakar episoder av morgonstyvhet, ångest, huvudvärk bland många andra.

Det är en av de mest integrerade delarna av fibromyalgi och bör hanteras med sumo Care- Å andra sidan är det ett symptom som inte bör ignoreras alls.

Ben och när värk

Hårben är inte vanliga, men i allmänhet är det känt att personer som lider av fibromyalgi har ömma ben.

Bensmärta, smärta och andra orsakas alla av ett avbrott som stör blodflödet och fibromyalgi är något som förenar detta.

Människor som lider av detta är kända för att ha sömnproblem och en oförmåga att utföra fysiska övningar.

Ömma ben är ett symptom som människor går igenom dag för dag, men någon kanske aldrig vet att det är på grund av fibromyalgi och därför är det något du bör kontrollera.

De konstiga störande mardrömmarna

Jag har aldrig tänkt att uppleva mardrömmar på grund av fibromyalgi, men det är sant att fibromyalgi ger mardrömmar och många av dem.

Kanske kan du uppleva livliga och störande drömmar och också ha allvarliga svårigheter att somna när det gäller fibromyalgi och därför är det ett symptom som du måste ta hänsyn till.

Det kan också orsaka hypersomni, som är överdriven sömn. Därför bör det kontrolleras om dessa symptom och inte utesluter en mardröm eftersom det kan bero på fibromyalgi.

Oförmåga att uttrycka

I vissa allvarliga fall av fibromyalgi kan du också ha oförmågan att uttrycka dig genom rätt ord eller komma ihåg korrekta namn eller se ansikten.

Du kan också ha mycket svårt att följa instruktionerna och förlora tåget och lätt bli distraherad.

Å andra sidan kommer du också ha en kortvarig minnesförlust. Korttidsminnesförlust betyder att man glömmer de små sakerna, de saker som är verkligen viktiga.

Överkänslighet: ökad känslighet för lukt etc.

Fibromyalgi orsakar också en allvarlig orsak till överkänslighet mot lukt, starkt ljus och höga ljud.

Du måste vara mycket försiktig med parfymer och göra din bil extremt känslig för ingenting.

Du kan också ha en mycket låg tolerans för alkohol och känslighet för mat och andra.

koncentrationssvårigheter

Ja, en annan sanning om fibromyalgi är att du måste möta många svårigheter att koncentrera dig. Det kan förekomma synförändringar utan förklaring och synliga blinda fläckar.

Du kanske inte kan koncentrera dig, ingen och positionen kan öka.

Ångest, ångest, ångest

Ångest är ett mycket vanligt problem förknippat med fibromyalgi och är något som aldrig borde ignoreras.

Ångest är ett vanligt symptom i vår ålder och tid, men det är också ett symptom på osynlig fibromyalgi.

Därför bör du se till att när du upplever ångest kan det bero på sjukdom.

sjösjuka

Fibromyalgi kan också orsaka yrsel och domningar. Det kan börja stå och kan falla etc.

Detta är vanligtvis förknippat med fibromyalgi och ett symptom som inte borde ignoreras.

Tillstånd av mental förvirring

Fibromyalgi kan göra att du får ett tillstånd av mental förvirring hela tiden, du kanske inte vet vad du gör och vad du inte ska göra och därför är det något som bör beaktas.

Fibromyalgi kan få dig att förlora den och kan driva dig in i ett mycket förvirrat tillstånd som du verkligen inte kan förstå varför, men vi vet att det kan vara en orsak till fibromyalgi.

blunde

Du kanske aldrig vet, men fibromyalgi kan göra dig klumpig och du kan känna dig generell, slö och lat. Det är ett symptom du inte borde ignorera.

hinder

Kvinnor kan tänka kramper på grund av andra skäl att hantera, men sanningen är att fibromyalgi ger många krampkramper – orsakar din kropp svår smärta och äventyrar dess liv i allmänhet.

Därför är det något som inte borde ignoreras alls. Kramper kan skada benen eller kroppen i allmänhet känner en helt annan känsla.

Oavsett orsak, kramperna är allvarliga och ett osynligt fibromyalgi-symptom.

Svag, svag, svaghet

Ja, svaghet är också ofta förknippad med fibromyalgi och du bör försöka att inte undvika detta specifika symptom, eftersom det också kan leda till många andra problem. Du kanske börjar känna dig svag, men övertid överväger ett symptom på fibromyalgi.

Minnesförlust

Minnesförlust är ofta förknippat med fibromyalgi. Du kanske börjar känna att du glömmer och du bör veta orsaken till fibromyalgi.

kronisk huvudvärk

Kronisk huvudvärk är också ett vanligt symptom på fibromyalgi. Det kommer med svår huvudvärk och manifesteras i migrän.

IBS

IBS är känt som irritabelt tarmsyndrom och är vanligtvis associerat med fibromyalgi. IBS orsakar magsmärta, illamående, diarré och andra symtom.

Brist på sömn

Brist på sömn är återigen ett vanligt symptom på fibromyalgi och brist på sömn kan utlösa en mängd andra problem som ångest, stress, trötthet och andra.

Större känslighet för smärta

Om du har fibromyalgi kanske du märker att du upplever intensiv smärtkänslighet. Smärtan är mindre, men den är allvarlig och det gör personen mindre motståndskraftig.

Höga trötthetsnivåer

Alla symptom som nämns nedan bidrar till höga utmattningsnivåer. Det är en känsla som man tror att beror på något annat än fibromyalgi som kan orsaka allvarliga höga utmattningsnivåer och att man förväntas förbise.

Visuella blinda fläckar

Har du någonsin haft synblinda fläckar? Han vet att det kan vara en orsak till fibromyalgi. Fibromyalgi kan få dina ögon att leva, så var försiktig och se upp för dessa symtom.

Känner mig sjuk

Kvinnor kanske tror att illamående beror på ett annat problem, men du bör veta att fibromyalgi åtföljs av illamående.

Du kan vara yr och inte kunna stå på dina fötter. Illamående gör detta mot dig och är en del av fibromyalgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *