Ik ben zo Ziek van ziek met fibromyalgie Disease

Door: Dr. Heather Morris

 

Het hebben van een chronische ziekte zoals fibromyalgie Disease doet echt zijn tol te eisen op je, vooral als je een ton van andere dingen met zich mee zoals ik. Het wassen en afneemt, maar het gaat nooit weg, in ieder geval niet het geval is voor mij. Op dit moment moet ik zeggen dat het zo slecht als het ooit is geweest. Mijn Fibromyalgie Ziekte pijngrens heeft gedreven me zo ver naar beneden dat zelfs mijn positieve vooruitzichten is lijden. Ik ben zo ziek van ziek met fibromyalgie Disease.My enige uitweg is de slaap ik krijg, maar nu is de pijn Fibromyalgie Ziekte verdraait mijn dromen en ik kan ook niet ontsnappen aan het daar nu. Ik wakker zo pijnlijk dat het maakt me willen schreeuwen uit alleen maar om te bewegen. Ik ben zo moe als ik wakker word als ik was toen ik naar bed ging. Relief lijkt te zijn ontsnapt me deze dagen.

Haal meer bewegen, dat is wat ze zeggen. Ze hebben geen idee hoe moeilijk dat is te doen bij elke beweging maakt je wilt terug te deinzen met fibromyalgie Disease pijn. Bij het lopen elke afstand bij allen maakt uw wervelkolom het gevoel alsof het is gewoon uit elkaar brokkelen en desintegreren. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, dat doe ik been liften in mijn stoel, maar het is moeilijk. Ik wou dat anderen konden begrijpen hoe hard.Lose gewicht. Ik probeer, ik heb echt te doen. Zonder te kunnen zo actief te zijn als je moet het is een zeer moeilijk ding om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, dat op werd gezet na die ziek worden, maakt het nog erger. Het maakt mijn zelfbeeld erger ook die dingen niet helpt helemaal. Ik wou dat ik kon verliezen en ik probeer hard, maar het is een langzaam proces gevoel als ik.

 

Neem je medicijnen. Ik doe, ik beloof dat ik doe, net zoals ze vertellen me te doen, maar het helpt niet genoeg. Ik heb ze gemist en ik was gelukkig niet de hele dag opgerold in een bal op de grond, dus ik weet dat ze helpen, maar ze zijn niet genoeg doen. Er moet iets zijn die er zijn, dat zal helpen me mijn leven back.Depression? Tuurlijk, ik worstelen met een depressie. Als er niet een deel van je lichaam dat niet de hele tijd pijn doet, zou u ook moeten worden ingedrukt. Ik denk dat degenen onder ons die werken met deze zijn een stuk sterker dan mensen geven ons krediet voor.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen ervaren. Ik eet iets, het stuurt me die naar de badkamer. Er is niet een aspect van het leven dat fibromyalgie ziekte of de slew van co-bestaande voorwaarden niet aanraken. Noem maar op, er is een slecht effect om mee te gaan met Boatshow symptomen voeden elkaar, elk waardoor de anderen erger. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat dit zal passeren en ik zal beter te voelen, maar zelfs dan zal ik niet goed voelen. Ik heb mijn goede spreuken, maar zelfs dan is er nog steeds de altijd aanwezige Fibromyalgie Ziekte pijn, depressie, maag problemen enz. Toch zijn er betere tijden dat ik meer kan doen en genieten van meer, maar wat moet ik doen in de tussentijd? I ‘m krijgen versleten, fysiek, mentaal en emotioneel. Ik hoop te verliezen dat er goede dagen van te voren en dat verlichting kan worden gevonden. Ik moet me niet laten krijgen als dat, Ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar op dit moment is dat hard.I moet vasthouden aan de gedachte dat dit zal ook overgaan. Ik hoop dat het snel gaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *