Ik ben het zat ziek te zijn van fibromyalgie

Het hebben van een chronische aandoening zoals fibromyalgie is een probleem voor u, vooral als u veel andere dingen zoals de mijne hebt. Het groeit en vermindert, maar het verdwijnt nooit, het past tenminste niet bij mij. Op dit moment moet ik zeggen dat het net zo serieus is als altijd.

Vanwege fibromyalgie heeft mij zoveel verminderd dat zelfs mijn positieve houding lijdt. Ik ben het zat ziek te zijn van fibromyalgie. Mijn enige ontsnapping is de droom dat ik slaap, maar nu is de pijn van fibromyalgie mijn dromen verkeerd en nu kan ik zelfs niet ontsnappen. Ik word zo slecht wakker dat ik wil schreeuwen alleen maar om te bewegen. Ik ben zo moe als ik opsta en naar bed ging. De opluchting lijkt me tegenwoordig te ontsnappen.

Krijg meer beweging, dat is wat ze zeggen. Ze weten niet hoe moeilijk het is om te doen wanneer elke beweging je doet bruinen met de pijn veroorzaakt door fibromyalgie. Wanneer je een bepaalde afstand loopt, voelt de wervelkolom alsof deze instort en uiteenvalt. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, ik hef mijn benen op in de stoel, maar het is moeilijk. Ik wil graag dat anderen begrijpen hoe moeilijk het is om af te vallen. Ik probeer het echt. Zonder zo actief te zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, dat werd genomen na ziek te zijn geworden, het verergert. Het verergert ook mijn zelfbeeld, wat de dingen niet helpt. Ik wou dat ik het kon verliezen en ik doe mijn best.

Neem je medicijnen in. Ik doe het, beloof ik, zoals ze me vertelden, maar het helpt me niet genoeg. Ik mis ze en ik had het geluk de dag niet in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn dat me helpt mijn leven terug te brengen. Depressie? Natuurlijk vecht ik tegen depressies. Als geen enkel deel van je lichaam niet altijd pijn doet, kun je ook depressief zijn. Ik denk dat degenen onder ons die hiermee werken veel sterker zijn dan mensen ons toeschrijven.

Ik kan zelfs niet eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, laat me naar de badkamer rennen. Er is niet één aspect van het leven dat de fibromyalgie-ziekte of de veelheid van naast elkaar bestaande aandoeningen niet raken. U noemt dat, er is een slecht effect dat daarbij hoort. De symptomen voeden zich met elkaar, en elke verergert de anderen. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat het zal gebeuren en ik zal me beter voelen, maar zelfs dan zal ik me niet goed voelen. Ik heb mijn geluk, maar er is nog steeds fibromyalgie pijn aanwezig, depressie, maagproblemen, enz. Er zijn echter betere momenten waarop ik meer kan doen en meer genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? Ik ben fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Ik verlies de hoop dat goede dagen zullen komen en verlichting zal worden gevonden. Ik moet mezelf niet zo laten, ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar voor nu het is moeilijk. Ik moet het idee houden dat dit ook zal gebeuren. Ik hoop alleen dat het snel gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *