Venskaber, der falmer, når du er kronisk syg.

At leve med kronisk rygsmerter har været en udfordring at sige mildt. Derefter opdagede jeg, at jeg var meget udmattet, og at min krop fysisk såre mig, fordi fibromyalgi ødelagde mig, så jeg kunne forstå og lære at leve med det, lærer jeg stadig.

Disse er øjeblikke som dette, hvor vi har lidt mere brug for vores kære. Men når du altid har været vogter for dine relationer, opdager du nogle gange, at de fleste af de mennesker, du har omringet, ikke er den type, der interesserer dem, og som desværre begynder at forsvinde, indtil de eksisterer mere i dit liv .

Arbejde som omsorgsperson eller altid være den ven til hvem alle kom til at spørge om råd, en skulder eller et øre, der har passet mig har altid været et naturligt instinkt. Som kone og mor er det de roller, der er vigtigst for mig. Jeg har aldrig rigtig været nogen til at bede om hjælp; Jeg har altid været autonom og ærligt, jeg ville normalt gøre ting alene, fordi de er på mit niveau af perfektion.

Nogle venskaber har falmet, og nogle familiemedlemmer har distanceret sig over tid, da jeg begyndte at gøre mit helbred til en prioritet. Hvis det var drama og det forårsagede stress, gik jeg væk fra dem. Imidlertid indså jeg, at mange mennesker omgiver en person, når de bliver syge, det være sig en kort sygdom eller muligvis en terminal sygdom. Medmindre en person har en kronisk sygdom, en usynlig sygdom og / eller der varer lang tid, har mange mennesker en tendens til at bevæge sig væk. En del af mig mener, at det er fordi nogle mennesker bare har travlt med tiden. Andre ønsker ikke at tage sig tid til at tilpasse sig deres endeløse sygdom. derefter

Selv om det bedrøver mig at afslutte disse relationer, er det også gjort mig til at indse, at disse relationer ikke var så sandt som jeg troede. Jeg prøver at huske, at det er deres tab, fordi jeg er en vidunderlig person værdig til hvad jeg giver, som har den samme kærlighed og omsorg. Jeg har aldrig brug for sympati for et familiemedlem eller en ven, eller begær, men hvis nogen har kærlighed og medfølelse til at give det, jeg modtager i livet, ligesom jeg sætter pris på min familie og venner, som er forblevet tro mod vores forhold og de er blevet fanget. For min del, på et tidspunkt i mit liv, når jeg har brug for det endnu mere end jeg allerede gjorde. Til hver af dem, tak! Til hver eneste af jer, der læser dette, og som forstår præcis hvad jeg siger, fordi han har været der,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *