Jeg er så træt af at være syg for fibromyalgi …

At have en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem, især når du har mange andre ting som i mit tilfælde. 

Det øger og giver plads, men forsvinder aldrig, i det mindste ikke så meget som det ville have. For øjeblikket må jeg sige, at mit smerteniveau er lige så alvorligt som nogensinde. På grund af fibromyalgi har jeg reduceret så meget i mit liv, at selv min positive holdning lider. Jeg er så træt af at være syg med fibromyalgi …

Min eneste flugt er at sove, men nu svækker smerten ved fibromyalgi min søvn, og jeg kan ikke engang undslippe på denne måde. Jeg vågner så slemt, jeg skriger bare for at flytte. Jeg er så træt, når jeg står op, som når jeg går i seng. Reliefen ser ud til at flygte fra mine hænder.

Få mere motion, de fortæller mig.  De ved ikke, hvor svært det er at gøre det, når hver bevægelse du føler brænder, med smerten forårsaget af fibromyalgi. Når du går en vis afstand, føles rygsøjlen som om den kollapser og opløses. Jeg gør hvad jeg kan, jeg går korte afstande, men det er svært. Jeg vil gerne have andre til at forstå, hvor svært det er at tabe sig. Jeg forsøger virkelig. Uden at være så aktiv som du gerne vil, er det meget svært at gøre det. Jeg ved, at min vægt, øget efter at være syg, gør alt værre. Det påvirker også mit selvbillede, og det hjælper mig slet ikke. Jeg ville ønske jeg kunne miste det, og jeg prøver meget hårdt! Tag din medicin  Jeg gør det, jeg lover, som lægen fortalte mig, men det hjælper mig ikke nok. Der skal være noget for at hjælpe mig med at give mit liv tilbage. 

Du har depression
Selvfølgelig kæmper jeg med depression. Når der ikke er en del af din krop, der ikke gør ondt hele tiden, kan du også blive deprimeret. Jeg tror, ​​at de af os, der beskæftiger sig med dette, er meget stærkere end folk tror. Jeg kan ikke engang spise uden at opleve symptomer. Som noget, og jeg er nødt til at løbe 

til badeværelset. 

Der er ikke et enkelt aspekt af mit liv, den fibromyalgi eller 

mange sammenhængende forhold berører mig ikke. 

Du opfordrer til at ske for dig

Der er en negativ effekt, der følger med det. 

Symptomerne føder på hinanden, og hver forværrer de andre. 

Jeg forsøger at forblive positiv! 

Jeg ved, at det nuværende symptom vil gå væk, og jeg vil føle mig bedre, men selv da gør jeg det ikke 

Jeg vil føle mig godt. 

Nogle gange er jeg heldig at blive bedre, men der er stadig smerte med fibromyalgi, 

depression, maveproblemer mv. 

Men der er bedre tider, når jeg kan gøre mere og nyde 

mere, men hvad skal jeg gøre i mellemtiden? 

Jeg er udmattet fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. 

Jeg mister håbet om, at gode dage kommer, og du vil finde 

Medicinsk lindring for fibromyalgi. 

Jeg behøver ikke at tænke sådan, jeg må altid tro på, at der er håb, men for 

Nu er det svært at tro på det. 

Jeg må holde tanken på, at dette vil ske, at jeg bliver bedre. kun 

Jeg håber det sker hurtigt …

Tak for at læse! 
Del!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *