Swedish

Forskning visar att magnetisk stimulering lindrar fibromyalgi

Franska forskare har testat en experimentell grupp på 36 fibromyalgi-patienter med transkraniell magnetisk stimulering och fått bra resultat.

Patienterna som fick aktiv behandling hade en förbättrad livskvalitet och ökad metabolism i det limbiska systemet i hjärnan, dvs ett nervcellskomplex beläget på var och en av de temporala jordkloterna. Det libyska systemet kallas den emotionella hjärnan och tillhör det centrala nervsystemet. Härifrån
kontrolleras dina känslor som kärlek, välbefinnande, sexualitet och till och med luktsansen. 

Där ser du. Nu har det också undersökts att magneter kan göra mycket bra.

Jag har funderat länge på att skaffa en magnetmadrass eftersom jag har hört så många positiva resultat på bland annat ledvärk, ont i ryggen etc. Jag har aldrig hört något negativt om madrassen.

Pratade bara med en kvinna som, efter att ha legat på sin magnetiska madrass i bara två nätter, sov gott hela natten och nästan hoppade upp ur sängen på morgonen. Hon hade inte sovit en hel natt på 15 år på grund av smärta. Och hon hade alltid svårt att gå upp på morgonen för att hon var så stel i alla riktningar. Jag tycker det är fantastiskt.

Så mitt nästa planerade köp blir en magnetmadrass.
Det kostar lite, men jag spenderar så mycket pengar på att må bra genom läkarbesök, sjukgymnaster, massörer och kosttillskott, så jag tjänar det på några månader.

Källa: Dagens medicin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *