FIBROMYALGIË: Ik doe niet alsof ik ziek ben, ik doe alsof ik gezond ben

Als je me niet goed kent of deel uitmaakt van mijn familie, denk je soms dat ik deed alsof ik ziek was.

Je denkt misschien dat je niet altijd moe bent of dat het onmogelijk is voor iemand om constante pijn te voelen en ik wou dat dat het geval was en ik, net als vele anderen, geen ervaring had voor onze familie en onze familie. kennis

Doe alsof je elke dag goed werkt tot brute marteling en we kunnen maar de helft van onze verplichtingen vervullen, gezwollen pillen en pijnstillers, moeilijk te slepen als we eindelijk thuis zijn, we kunnen niet bewegen of intense en ondraaglijke pijnen en pijnlijke uitputting die nooit weggaan . hersteld

Ik heb tenslotte geen andere keuze dan te doen alsof ik goed ben.

Het is veel gemakkelijker om te doen alsof en me te laten zien dat het goed gaat, omdat ik mezelf niet zo hoef te verdedigen. Ik hoef niemand uit te leggen dat het leven mogelijk is met constante en constante pijn.

Ik hoef de symptomen niet opnieuw op te sommen bij iemand die niet geïnteresseerd is. Ik hoef de meedogenloze vermoeidheid niet te rechtvaardigen. Ik hoef niet uit te leggen waarom ik niet eerder naar de sportschool of het zwembad ging. Ik zou graag willen gaan, maar dat ben ik niet.

Ik begrijp niet waarom ik denk dat ik moet doen alsof ik goed ben terwijl het tegenovergestelde gebeurt. Waarom is de mening van anderen zo belangrijk? Waarom kan het me niet schelen wat ze denken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *