Danish

Fibromyalgi: “Som fanger i min egen krop! Uden at vide, hvad den næste tortur er.

Fibromyalgi er et glimrende incitament til at leve hver dag. Når du vågner op og bevæger dig, nyd den. Hvis du vågner op og ikke kan bevæge sig, skal du ikke gøre det. Tag en pause, læs en bog, se en film. Det kan ikke være, hvad du vil, men det er hvad du skal gøre den dag. I morgen er en ny dag, og det kan være anderledes end i går. Tak fordi du har i morgen fordi mange mennesker ikke gør det. Jeg ved, det er svært at mærke det, når du dør konstant, men der er altid noget positivt.

Der er ingen ord til at beskrive, hvor forfærdeligt det er at være et levende helvede. Det får mig til at føle, at der ikke er noget liv tilbage. Vi har imidlertid samlet nogle af de smertebeskrivelser, der beskrives nedenfor af vores medlemmer.

Dette er, hvad fællesskabet deler med os:

1. Kerryn E: Det er       ligesom en tømmermænd og en fuld, men så syg som influenza efter intense helkropsøvelser og 10 runder med Mike Tyson, men tabt og jeg bor på en anden planet, fordi jeg er en udlænding sammenlignet med andre ejere . Du kan ikke forstå mit liv som

2. Beth W –       Jeg har lyst til en ledermand. Det er perfekt, Tin Man, som skal smøres i ALLE led. Og nogen holder en lommelygte til ALLE mine ømme muskler. Med mit hoved i en presse. Ja, det opsummerer det hele, hvad en elendig eksistens.

3. Kimmie G:       Som en tredobbelt trailer, fordoblede han mig; Hvordan ændrer jeg mine hofter? Jeg skærer mit talje, fordi den nederste halvdel ikke er venlig; Den værste quadrillion af X2’s værste afkom har ramt menneskeheden og en periode med barndomshukommelse … ellers føler jeg mig godt!

4. Chris G       : Jeg har lyst til at være blevet dræbt, men jeg ånder stadig pga. Smerten …

5. Marjie C      – Jeg har lyst til en fange i min egen krop! Du ved aldrig, hvad tortur er

6. Jessica C      : Jeg har lyst til at blive ramt af en flagermus. Mine muskler føler sig revet og smidt væk. Jeg har lyst til at have en 2 × 4 siddende på mine skuldre hele dagen mod influenza og svedige død …

7. Vickie M       : Jeg har lyst til at have en lille elf i min krop, der laver et udvalg af is og biter leddene og musklerne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

8. Clara F:       Jeg har lyst til at jeg var i det 12. århundrede, og min krop var delt. gøre

9. Becky M      : Jeg har lyst til, at mine knogler bryder ind.

10. Tracey W:       Jeg har et sind, der kan lide at presse kroppens dele, som om nogen graver deres fingre ind i huden og griber deres muskler tæt.

11. Angela Z:       Ligesom tinmanden uden oliekande … og jeg brændte mig fra hoved til fod med jern.

12. Paula G:       Som om du var blevet skudt i en stenfat, tilbragte jeg natten i en betonblander, kørte en maraton og blev trukket bag en rasende Mustang af et par miles kaktus.

13. Delana M:       I øjeblikket føler du at du forlod bjerget, og så blev du stukket med is og varme, og så føler du dig i flammer.

14. Tina F: Det er       som om rejsens krop stablet op som en appelsin hele tiden. Eller som om en snoet tråd var for stram omkring din krop.

15. Sandra L –       En tyv der stjal mit liv. To dage er ikke det samme. Du ved aldrig, hvad du skal kaste. Hver dag er noget nyt, en ny smerte, en ny impuls. Når du er sengetid, kæmper du mod din krop bare for at tilbringe dagen. Ingen skulle skulle leve, det eksisterer ikke. Smerter er en uudholdelig smerte, som de fleste mennesker ikke kan klare. Vi har intet andet valg end at acceptere det. Det medicinske felt skuffede os virkelig.

16. Tracy W: Når       nogen fandt reb i alle mine muskler og sener, gik de til låret. Jeg har det godt og roligt, de vil ikke være vittigheder.

17. Rachel G:       Jeg har lyst til at falde i en Mac-lastbil. Jeg brød alle knoglerne i min krop … og jeg har også en alvorlig influenza.

18. Sharon N:       Du har lyst til at ligge på en sten. At komme op og gå er en udfordring, når man går med nåle og nåle. Bruseren er meget stressende og vandet beskadiger huden.

19. Janice R –       Jeg har lyst til at jeg er bundet til to heste, og jeg går i forskellige retninger. Mine arme til en hest, mine ben til andre. Mine hætter føles ude af leddet. I epidemiske tider er det forfærdeligt. Andre gange er det ikke så slemt, men det er altid smertefuldt.

20. juni J:       Jeg har indtryk af, at nogen danser i min hjerne og vælger hvad og hvornår de skal falde i søvn, stupefied og svimmel.

21. Renee H: Det       er som en migræne over hele kroppen.

22. Aileen S: Du har       hele tiden influenza, kropssmerter og smerter.

23. Julian S:       Har nogen nogensinde haft en dans bare for at få banket ud og en trekant med 20 mænd, der leger med dig? Tror du det er okay, fordi intet er brudt og fordi du er beruset, og du går hjem og om morgenen, en kombination af en seriøs tømmermænd, måske endda alkoholforgiftning, og er du såret overalt? Det er lidt sådan, men meget sjovt og tager mere tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *