‘Fibro’ – korte film over fibromyalgie

FIBROMYALGIA, u bin in mijn lichaam zo lang als ik me herinner. Je bent er in elk spieren en botten. Soms ben je hier en ik kan niets doen, mijn leven stopt voor een moment. En soms ben je hier, maar je laat me mijn leven. Je effect mijn leven dag en nacht, voor de slechte, maar ook voor het goede. Ik kan huilen om je voor hoe je make me feel, maar ook huilen over u, want ik ben dankbaar. Het is raar omdat ik het gevoel alsof je apart van mij, maar nog steeds is het zo onbekend voor bijna iedereen om me heen. Wil je weten waarom? Omdat je onzichtbaar bent. Maar voor de eerste keer in 23 jaar dat ik ben u te visualiseren door uit deze film en mensen te laten zien hoeveel ik haat, maar hou je op hetzelfde moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *