FIBROMYALGIA: Jeg foregiver ikke at være syg, jeg foregiver at være sund

Hvis du ikke kender mig godt nok, eller hvis du er en del af min familie, kan du undertiden tænke på, at jeg foregivede at være syg.

Du tror måske, at du måske ikke er træt hele tiden, eller at det er umuligt for nogen at leve i konstant smerte, og jeg ville ønske, at det var tilfældet, og jeg, som mange andre, havde jeg ingen oplevelse for vores familie og vores familie. viden

At foregive at arbejde godt hver dag indtil brutal tortur, og vi kan kun opfylde halvdelen af ​​vores forpligtelser hævede piller og smertestillende midler, vanskelige at trække, når jeg endelig kom hjem, vi kan ikke bevæge os eller intens og uudholdelig smerte og en smertefuld udmattelse, der aldrig slutter. inddrives.

Men trods alt har jeg ikke andet valg end at foregive at være god.

Det er meget lettere at foregive og vise mig, at det går godt, fordi jeg ikke behøver at forsvare mig sådan. Jeg behøver ikke at forklare nogen, at livet er muligt i konstant og konstant smerte.

Jeg behøver ikke at vende tilbage for at liste symptomerne med nogen, der ikke er interesseret. Jeg behøver ikke at retfærdiggøre ubarmhjertig træthed. Jeg behøver ikke at forklare, hvorfor jeg ikke har været i gymnastiksalen eller puljen før. Jeg vil gerne gå, men det er jeg ikke.

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg synes, jeg må foregive at være god, mens det modsatte sker. Hvorfor er andres mening så vigtig? Hvorfor er jeg ligeglad med, hvad de synes?

Jeg er træt, meget træt af at prøve at forklare, hvad jeg virkelig er, jeg forklarede familie og venner, at jeg ikke forstod min hverdagslige virkelighed, jeg sagde endda, at lægerne så på mig med vantro og blev spurgt ”Sig det er ikke muligt .” Dette forværrer symptomerne.

Lidt ja, tak og lykke, men ikke flertallet, og måske er det derfor, jeg udviklede gode færdigheder som skuespiller i en rolle, jeg aldrig bad om at røre ved.

Det er skør, men sommetider har jeg det som en kriminel, der konstant bliver dømt af mennesker, der ikke ved noget om mig eller mit liv, og denne verden er bedre at foregive, at dem, du næppe kender eller ikke kender, ikke giver dig tip, du skal gøre det uden at have nogen idé eller tro på, at det er bedre, end jeg ved, hvordan jeg har det, og hvad der påvirker mig eller ej.

Selv hvis det koster mig, prøver jeg altid at være dejlig, når nogen spørger mig, hvordan jeg har det. Det er et spørgsmål, som nogle gange irriterer mig, fordi jeg ikke kan fortælle sandheden, men jeg stopper og prøver at ændre emnet eller forsøger at løse det med en kort ”Jeg har det godt”.

Jeg kunne sige: “I dag kan jeg komme ud af sengen uden hjælp” eller “Jeg gjorde noget bedre i et par dage, hvis smerten gav mig en hvile” eller “Denne uge er helvede, fordi jeg gennemgår en krise”,

Men det ville få mig til at retfærdiggøre min situation igen, fordi jeg måtte forklare, hvorfor jeg føler det på den måde, og jeg vil sandsynligvis ikke tro det, så svaret er aldrig sandheden.

Jeg vil gerne holde op med at foregive, at jeg har det godt og vise min sande tilstand, jeg vil gerne have, at de, der beder mig om at interessere mig for min tilstand og ikke se eller høre det, da andre har mistanke om, at jeg lyver, når jeg fortæller dem. ægte

Har du et behov for at foregive, at du er okay, hvis du ikke er det? Vil du ændre det?

Hvis det var nyttigt, skal du svare og dele. Gacias! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *