SADNESS OG DUEL IN FIBROMYALGIA

Trist og sorg i fibromyalgi, når den kroniske patient kommer til at indse, at hans liv er blevet forvandlet og giver mulighed for en hel række symptomer, er det meget nemt at falde ind i sorgens accept af sygdommen. 
Når denne tristhed manifesterer sig i en medicinsk konsultation, kan administration af et lægemiddel til bekæmpelse af at undgå en depression være skadeligt.

Patienten har brug for at assimilere, kombinere og sige farvel til visse vigtige aspekter af dit liv vil gøre dig falde i sorg. Nogle gange endda i fortvivlelse. Andre rabies, alle dele af en proces med rehabilitering.


Hvis der er tid, en tiltrængt tid, vil alt dette forsvinde for at fortsætte med vanskelighederne ved den kroniske sygdom.

Trist og sorg i fibromyalgi

Patienten har brug for sine tider, og med sine tidspunkter vil han lære, han vil få ressourcer til at styre sygdommen.


Læse denne artikel i sine endelige kontraster som ofte depression kommer fra hånden af negation af  tid, medfølelse, erindring og empati  forårsager eksogene depressioner for ikke at acceptere miljøet af handicap og sygdom.

Medicinske tristhed er forkert

En redaktionel i The Lancet, en britisk lægejournal, har udtrykt bekymring over den næste udgave af den amerikanske psykiatriske sammenslutnings femte del af den diagnostiske og statistiske manual for psykiske lidelser (DSM-5). Mens tidligere udgaver af DSM har fremhævet behovet for at overveje og udelukke sorg før diagnosen af ​​en alvorlig depressiv lidelse, har det nuværende udkast til denne femte udgave ikke taget højde for det.

Ifølge redaktionen “i DSM-5-udkastet er der ingen udelukkelse, der betragter og udelukker sorg; hvilket betyder, at følelser af dyb tristhed, tab, mangel på søvn, gråt, manglende evne til at koncentrere sig, træthed og mangel på appetit, som varer mere end 2 uger efter en elskedes død, kan diagnosticeres som depression , snarere end som en normal lidelse reaktion. ” Redaktionen tilføjer, at  “medicinering af følelsen af ​​sorg er farligt simplistisk og fejlagtig”

 .


Også redaktionen fremhæver, at “selvom sorg er forbundet med negative sundhedsmæssige resultater, både fysiske og mentale, farmakologiske interventioner bør kun rettes mod personer med større risiko for at udvikle en lidelse, eller dem, der udvikler en kompliceret sorg eller en depression, men ikke alle.

Smerter under sorg er ikke en sygdom

Smerter under sorg er ikke en sygdom, det er et normalt svar på en elskedes død, og det er ikke hensigtsmæssigt at lægge smerte. Af og til opstår der langvarige lidelser eller depression, som de berørte kan have brug for behandling, men de fleste mennesker, der lider af en elskedes død, behøver ikke lægebehandling. For dem der sørger,  tid, medfølelse, erindring og empati er mere effektive end piller. “

Leave a Reply

Scroll to Top