FIBROMYALGIA: Ingen forstår, og jeg er brudt, brudt, brudt inde …

Fibromyalgi: Bryd ind og tror, ​​at ingen men jeg kan forstå, hvad jeg føler … Det er sygdommen af ​​følelser, der ikke udtrykkes.

Vores følelsesmæssige tilstande kan fremme alle former for sygdomme: hypertension, hjertedysfunktion eller nervesygdomme af forskellige typer. De forskellige forhold kan hjælpe ikke kun med at omdanne vores fysiske sundhed, men også for at lette helbredelsen på et dybere niveau. Hemmeligheden ligger i opdagelsen og forståelsen af ​​meddelelser, der indeholder fysiske lidelser for at kende bedre og leve bedre.

“For at forstå denne psykosomatiske forbindelse må vi først erkende, at sindet og kroppen udgør et helhed,” siger forfatteren. Normalt ser vi kroppen som en “container”, der ledsager os, at vi skal passe på, og at hvis det er beskadiget, skal vi ringe til en læge for at rette den. “Desværre er denne vision meget begrænset. Det benægter kompleksiteten af ​​de energier, der forener vores hele væsen, de energier, der flyder og kommunikerer med hinanden. (…) Der er ingen adskillelse mellem hvad der sker i sindet (tanker og følelser) og hvad der sker i kroppen. “

Én ting at bemærke om fibromyalgi, fordi dens symptomer er dårligt forstået, dem med denne sygdom, at andre ikke tror, ​​at smerten ikke er set. Fibromyalgi betragtes som en kontroversiel diagnose, og nogle forfattere hævder, at bør ikke betragtes som en sygdom, fordi blandt andet, fraværet af abnormiteter på fysisk undersøgelse, dokumentation for objektiv laboratorie- eller medicinsk billedbehandling undersøgelser, der bekræfter diagnosen.

Fibromyalgi er officielt en gruppe af symptomer og sygdomme i bevægeapparatet dårligt forståede, hovedsagelig karakteriseret ved ekstrem træthed, vedvarende smerte, stivhed varierende intensitet af muskler, sener og en lang række andre psykiske symptomer såsom søvnbesvær, morgenstivhed, smerte hoved og problemer med tænkning og hukommelse, nogle gange kaldet “mentale huller”, som ofte forhindrer folk i at fungere rutinemæssigt. Det er en “ikke-smitsom” lidelse hos omkring 3 til 6% af de unge kvinder, normalt 20 til 50 år.

Du vil også være interesseret: nogle naturlige midler til lugten af ​​fødderne. 
I dag vil vi dele et interview med Mª êngels Mestre, en kvinde med fibromyalgi, der uden hendes lægeres officielle svar kunne forlade hende. egne fordele. Siden da har han skrevet om emnet og informeret patienterne om denne og andre kroniske sygdomme. Vi håber det vil være til stor hjælp for dig …

Fibromyalgi er sygdommen hos uudpressede følelser. Det er resultatet af en intern konflikt, vi genererer den. Det mest berørte organ er leveren, reservoiret af følelser indeholdt i overensstemmelse med traditionel kinesisk medicin. Det regulerer fascier, muskulatur, sener, ledbånd, led, vener og arterier og syn. Denne organisme er også ansvarlig for afgiften af ​​alle de toksiner, der gør os syge, både eksternt og internt.

Hvad er de mest almindelige symptomer?

-Den fibromyalgi har en lang række symptomer, er den vigtigste udbredte muskuloskeletale smerter ledsaget af stivhed og træthed, ledsaget af en formindsket koncentration og hukommelse, søvnløshed, irritabel tarm, irritabel blære, hovedpine, angst , rastløse bens syndrom og brystsmerter, alvorlig og smertefuld menstruation, nedsat syn, kramper osv.

– Hvilken slags mennesker lider?

-Hvis du har sundhed og harmoni, skal vi tilpasse tanke, følelser (følelser) og handlinger (handlinger / ord). I fibromyalgi er der dårlig styring af tanker og følelser, fordi deres energi ikke frigives i handling eller tale. Handlingen er undertrykt, og tanken og følelserne er blokeret i form af spændinger, der manifesteres af smerte og forskellige symptomer.

Du vil også være interesseret i at nå udødelighed

  • Hvorfor er der flere tilfælde hos kvinder end hos mænd?

-Kvinnen er mere følelsesmæssig og mere praktisk. Hans blokke er mere følelsesmæssige, mens mennesket er mere mentalt og teoretisk. På den anden side er den faktor, der gør denne sygdom mulig, undertrykkelse. Der er ingen tvivl om, at kvinder i vores samfund siden barndommen er mere udsatte for undertrykkelse end mænd.

  • Hvor kommer denne sygdom fra?

Ligesom alle sygdomme, fibromyalgi er multifaktoriel, men dens oprindelse er i de stive kulturelle, familiemæssige og sociale mønstre, der opstår i barndommen undertrykkelse. Kopier disse mønstre barnet til at føle sig elsket, uden at være lydig og underdanig, og begynder at udvikle en falsk personlighed, der adskiller den fra sin essens. Psychoemotional defekter, der ledsager patienten er den perfektionistiske stolthed føler sig værdsat for miljøet og indestængt vrede, en følelse som hvis den ikke frigivet, er ødelæggende for helbredet.

  • Har du en kur eller er det virkelig en kronisk sygdom?

– Sundheden kan genvindes, hvis det er vores vilje, vi har de nødvendige oplysninger, og vi er villige til at foretage ændringer i hele mennesket. Vi har brug for en stor forandring i den måde, vi tænker, føler og handler, hvilket skaber en sund, fri og glad ny person.

-Hvad er transcranial stimulation?

Transcranial stimulation er baseret på produktion af en elektrisk strøm i hjernens områder. Vi ved, at elektrisk strøm skaber elektromagnetiske felter, så jeg mener ikke, at fibromyalgi er den mest hensigtsmæssige. Hvis vi vil øge neurotransmitterne som serotonin og melatonin, har vi mindre invasive værktøjer, såsom mad, den første medicin. For at øge niveauet af neurotransmittere anbefaler jeg, at bælgfrugter, der indeholder tryptophan, er en inducer for disse neurotransmittere.

Følgende ændringer er nødvendige for at afhjælpe situationen: Ændring af holdningen får os til at stoppe med at føle sig offer for ansvar, at holde op med at være passiv, at være aktiv, for at begynde at klare sygdommen som os selv. Som hovedpersoner gennem empowerment. Vi forventer ikke at blive helbredt, vi har brug for noget uoverensstemmelse og oprør for at tage vores egne beslutninger og styre vores liv. Vi har også brug for at ændre livsstilen, forenkle det og forlade stresset bagud. På samme måde er det nødvendigt at erstatte de mønstre, der er fastlagt af vores levede og forståede oplevelse, hvilket vil hjælpe os med at sige “nej” uden at føle sig skyldig. Det er vigtigt at ændre de vaner, der påvirker vores helbred, herunder mad,

  • Er det en slags moderne sygdom?

-Nej. Sygdomme er født på grund af menneskets psyko-følelsesmæssige mangler, men de forøges og forværres af livsstil og dårlig ernæring. I øjeblikket er denne sygdom vokset på grund af den selvpålagte, som kvinden pålagde sig selv for at nå alle områder af det moderne liv, som arbejde, familie, hjem, relationer. social osv. mulighed for at tage dit liv.

Forsigtig !! Disse meddelelser er simpelthen informative … Vi har kun til hensigt at informere dig og ikke erstatte din læge. Husk, han har altid det sidste ord. Vi anbefaler, at du altid konsulterer din læge og udfører lægeundersøgelser, hvis dit helbred kræver det. Vi giver kun dig et referencepunkt, så du ved hvad der sker med dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *