Cannabis oliekapsler kan være den bedste behandling for fibromyalgi

Behandling for fibromyalgi

Behandlingen af ​​fibromyalgi ligner meget behandlinger for alle sygdomme. Det begynder ofte med behandling af symptomer. Med denne lidelse skaber symptomerne en række ømme punkter i hele kroppen. Hvis du kombinerer dette med ekstrem træthed og uønsket søvn, har du en blanding for en drastisk dårlig livskvalitet fyldt med smerte og ubehag.

Medicinsk behandling af cannabis til fibromyalgi

Forekomsten af ​​behandling for fibromyalgi øges efterhånden som personen er aldret, men mellem 80 og 90% af tilfældene er kvinder. Det vides at symptomer forværres med vedholdenhed, da det skrider frem og forværres af vejr, sygdom og stress. En cannabinoidprofil, der er egnet til patienter med denne lidelse, er blevet identificeret som CBD. Det foreslås, at patienter får et lægemiddel, der er rigt på CBD. Ved at synergistisk forbinde en cbd-rig olie med en, der indeholder lav THC, gives yderligere relief til patienterne.

Ifølge en rapport fra National Pain Foundation og National Pain Report er medicinsk cannabis blevet beskrevet som en af ​​de mest effektive behandlinger for at reducere smerte forårsaget af fibromyalgi. Mange af de 1.300 fibromyalgi patienter, der svarede på undersøgelsen sagde, at de havde forsøgt alle tre. af lægemidler godkendt af FDA. En patient forklarede, at stofferne godkendt af FDA havde meget mere negative bivirkninger end positive attributter.

Når man blev spurgt om effektiviteten af ​​Cymbalta (duloxetin), sagde 60% af dem, der forsøgte medikamentet, at det ikke fungerede for dem, mens 8% rapporterede, at det var meget effektivt. 32% rapporterede, at Cymbalta hjalp lidt. Af dem, der deltog i undersøgelsen, som testede Pfizer’s Lyrica (Pregabalin), rapporterede 61% ingen relief. 10% rapporterede, at Lyrica var meget effektiv, mens 29% sagde, at det hjalp lidt.

Ved beskrivelsen af ​​Savella (Milnacipran) fra Forest Laboratories sagde 68% af dem, der fulgte med stoffet, at det ikke fungerede. 10% rapporterede, at det var meget effektivt og 22% rapporterede en lille lettelse.

Sammenligning af undersøgelsens resultater med dem, der havde forsøgt cannabis med medicin til deres symptomer på denne lidelse, sagde 62%, at det var meget effektivt. En anden 33% sagde det hjalp lidt, mens kun 5% rapporterede ingen lettelse.

Når man blev spurgt om effektiviteten af ​​Cymbalta (duloxetin), sagde 60% af dem, der forsøgte medikamentet, at det ikke fungerede for dem, mens 8% rapporterede, at det var meget effektivt. 32% rapporterede, at Cymbalta hjalp lidt. Af dem, der deltog i undersøgelsen, som testede Pfizer’s Lyrica (Pregabalin), rapporterede 61% ingen relief. 10% rapporterede, at Lyrica var meget effektiv, mens 29% sagde, at det hjalp lidt.

Ved beskrivelsen af ​​Savella (Milnacipran) fra Forest Laboratories sagde 68% af dem, der fulgte med stoffet, at det ikke fungerede. 10% rapporterede, at det var meget effektivt og 22% rapporterede en lille lettelse.

Sammenligning af undersøgelsens resultater med dem, der havde forsøgt cannabis med medicin til deres symptomer på denne lidelse, sagde 62%, at det var meget effektivt. En anden 33% sagde det hjalp lidt, mens kun 5% rapporterede ingen lettelse.

Loading...

Leave a Reply