12. maj er den internationale FIBROMYALGIA AWARENESS DAY!

12. maj er International Fibromyalgia Awareness Day!

Foruden min lupus har jeg også fibromyalgi. En af mine bedste venner er for nylig blevet diagnosticeret med det. Jeg elsker det. Jeg tror, ​​selvom jeg ved lidt om smerter og fibro, kan jeg ikke hjælpe hende med at acceptere denne diagnose. Jeg så hende lider følelsesmæssigt og fysisk. Jeg så hans livsændring dramatisk med denne sygdom. Forhåbentlig vil denne bevidsthedsdag fremhæve en tilstand, der ofte misforstås.

fibro-bånd 12 maj Fibromyalgi er en kronisk sygdom præget af udbredt smerte i muskler, ledbånd og sener samt træthed og flere smertepunkter – specifikke punkter i kroppen, hvor mildt tryk forårsager smerte. Intensiteten af ​​symptomerne kan variere. Selvom fibromyalgi ikke kan helbredes, er det hverken progressiv eller livstruende. Læger ved ikke hvad der forårsager fibromyalgi.

reference: 12. maj er International Fibromyalgia Awareness Day!

Del dette:

Leave a Reply

Scroll to Top