Forholdet mellem fibromyalgi, kronisk træthed og mavesmerter og rygsmerter.

Fibromyalgi er en af ​​de mest svækkende typer af muskuloskeletale lidelser. Denne tilstand er karakteriseret ved generel smerte i muskel-skeletområdet, som også er forbundet med humørproblemer, søvnforstyrrelser og træthed. Træthed og fibromyalgi undervises ofte som identiske. Faktisk er træthed af fibromyalgi kronisk og vedholdende. Nogle kan beskrive træthed som den, du føler, når du har influenza. Træthed er også udmattende og lammende. Selv efter timers søvn vil du føle denne træthed, når du vågner op.

Eksperter siger, at fibromyalgi og kronisk træthed deler nogle ligheder, hvoraf den ene er konstant og svækkende træthed, hvilket gør ofret i nogle tilfælde ude af stand til at fortsætte med at arbejde eller drive forretning. Forskellen ligger i, at træthed i fibromyalgi er udbredt. Fostromyalgiens offer kan finde lindring ved at tage en lur i løbet af dagen, hej. Men i dårlige dage vil flere hvileperioder ikke lindre enhver form for kronisk træthed og udmattelse, som offeret føler.

Et af symptomerne på fibromyalgi er mavesmerter. Derfor skelner mange mennesker ofte ikke mellem fibromyalgi og mavesmerter. Ofte tror folk, at mavesmerterne de lider, er bare de sædvanlige abdominale smerter og ikke fibromyalgi. Mange læger kan også have diagnostiske fejl, hvor mange patienter med fibromyalgi oplever tidlige symptomer. Abdominal smerte kan også diagnosticeres i form af andre typer af sygdomme, såsom PCOS, Graves sygdom og Hashimotos.

Eksperter siger, at fibromyalgi og IBS (irriteret tarmsyndrom) er relateret. Abdominal smerter på grund af fibromyalgi ville være forårsaget af IBS. IBS forårsager nogle maveproblemer, såsom kramper, forstoppelse, oppustethed og diarré. Andre eksperter mener dog, at mavesmerter og ubehag kan skyldes unormal sensorisk behandling. Ja, fibromyalgi påvirker hvordan hjernen behandler smertesignalet, hvilket forstærker smerten. Dette kan forklare, hvorfor mange mennesker med fibromyalgi oplever ekstrem smerte i andre dele af kroppen, herunder maven.

Fordi smerten mærkes i muskel-skeletområdet, kan behandlingen af ​​fibromyalgi ligne den for rygsmerter og andre muskuloskeletale lidelser. Du kan vælge en kiropraktisk behandling til behandling af fibromyalgi og rygsmerter, fordi det er naturligt, relativt sikkert og ikke har nogen signifikante bivirkninger. En kiropraktor vil arbejde på at manipulere de berørte muskler og leddene for at fjerne smerte og ubehag. At have en regelmæssig kiropraktikbehandling anbefales stærkt til alle personer med fibromyalgi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *