Fibromyalgi dræber langsomt, hvad der ville være mit liv.

Fibromyalgi dræber mig langsomt. Tag del af mig, min styrke, min stolthed og min sjæl. 

Diagnosen fibromyalgi er dødsstraf, så det var engang et normalt liv. Jeg har levet med det i syv år og jeg er ikke færdig med det, jeg havde planlagt, jeg skulle forberede mig nu til at studere i udlandet i et år. Jeg skal tale flydende på et andet sprog. Efter at have overnattet med venner, skulle jeg have en tømmermænd hver søndag, men jeg forbliver i seng hele dagen hver dag. Eller jeg bliver på sofaen. Jeg går til andres hus og ligger på hans seng eller på hans sofa. Fibromyalgi er en svoret, jaloux fjende. 

Han er altid der for at forsøge at besejre mig. Det er som skurken i en gammel stille film. I stedet for offentligheden at vide, at skurken er der og hovedpersonen ikke er klar over, i dette tilfælde er jeg den eneste, der kan se det, og mit publikum er blind.

Det er som om min fysiske og følelsesmæssige styrke bestod af små eksplosioner. Hvert uheld tager en væk fra dig. Jeg ved ikke, hvor længe det vil tage, før alting i mig kollapser. Fibromyalgi har elimineret grundene, som jeg har bygget i mere end tyve år og har levet hele mit liv. Jeg har lyst til et    Jenga-spil   , hver gang Fibromyalgi     rammer mig , tager    jeg endnu et skridt for at falde til jorden. Måske kolliderede jeg allerede og ramte. Måske er jeg i baggrunden. Hvis jeg ikke vidste, hvordan denne tilstand var, ville jeg sige, at det sandsynligvis er der. Det er det laveste, jeg tror det kunne være. Jeg kunne mærke den mest intense smerte, jeg har haft, og min fibromyalgi anser det for en udfordring, fordi jeg ved, at det bliver værre næste gang. Nogle udbrud er bedre end andre, men de tester min fysiske og følelsesmæssige styrke mere end jeg kunne forestille mig før. Fibromyalgi er ikke en imaginær undskyldning, jeg ville aldrig have valgt dette liv for mig selv, og hvis jeg havde mulighed for at slippe af med den dæmon, der støtter mig, ville jeg gøre det uden tøven. Det er mit liv Det er ægte Dette er mig, jeg er og vil være med mig på hvert tidspunkt af dagen, for resten af ​​mit liv. Djævelen hviskede i mit øre i går:  “Du er ikke stærk nok til at modstå stormen.”  I dag hviskede jeg i djævelens øre:   “Jeg er stormen”   . Jeg er en kriger af fibromyalgi. jessica stredd pudicombe 

Der er også nætter som dette, hvor jeg føler mig tabt. Mistet i følelserne, i tankerne, i smerten og i, hvad der kommer. Vi forstår helt op og ned i vores følelser, glad i et øjeblik, så vred, så trist, så nervøs, så osv. Osv. Det er en rutsjebane af op-og nedture. Tilføj andre kroniske sygdomme, og det er helvede! Mand, kvinde, byrden af ​​kroniske sygdomme får vores verden til at falde. Nogle gange føler vi, at tingene er under kontrol. Vi har nået en aftale med vores virkelighed, vi ved, at tingene aldrig bliver som før, og vi tilpasser og lærer at leve med, hvad vores liv er blevet. Men nogle gange er virkeligheden af, hvad der kommer, åbent og triumferet over vores liv. Vi ved, at vores liv, som vi vidste det, aldrig bliver det samme igen. 

Det liv, vi engang har haft, er blevet ødelagt af denne perverse kraft, der dikterer, hvad vi gør, og hvad vi ikke kan gøre. Der er gode og dårlige dage, ups og downs, ups og downs. Vi plejede at se og planlægge fremtiden, eller leve i nutiden med dem, vi elsker. Hvad består det nu af? Ingen måde! Planerne vi lavede sammen med venner, måske er det en anden gang. Festen med vores familie vil godt hilses. At lave planer er som ethvert spil på messen, det er uforudsigeligt. Vi ønsker mere end noget at være en del af alle de planer, der er udviklet, men vi kan ikke garantere noget, vi vil virkelig være en del af, hvad vores familier gør. Vi vil gerne kunne lave planer og følge dem. Vi ønsker at arbejde, vi ønsker at forlade, vi ønsker at være en del af den verden, hvor vi en gang var involveret. Nogle gange må vi sige nej, 

Vi kan sige nej, ikke i dag. Andre gange vil vi sige ja, vi vil fortsætte med planerne, vi forsøger at være en del af livet, for i det mindste kan vi lade som om det var sjovt, det var dejligt at forlade det. Men imorgen kommer. Vores kroppe siger du tænkte? Livet vi vidste var meget forskelligt fra det, vi troede, vi var. Vi forsøger virkelig at opretholde et vist udseende af, hvad vi synes, ting kunne være. Men ingen, ingen er forberedt på det liv vi lever. Vi vil fortsætte med at forsøge at opretholde de planer, vi har oprettet, men vær venlig at blive ikke vred og ikke dømme om de ændres, men vi kæmper for at opretholde et “normalt” liv, der er trukket tilbage. Hvad har vi forladt? Nu er alt, hvad vi kan gøre, være positiv, ydmyg og frem for alt være tålmodig med os selv. 

Tag tid til os, tag dig tid til at sørge med os, tag dig tid til at tænke, tag dig tid til at lære med os, hvad er vores nye normalitet. Og vigtigst af alt, tag et øjeblik for at fokusere på os selv, hvad der virker for os og hvad der gør os lykkelige. Lær at leve dette nye liv, lær at sætte pris på, hvad vi stadig kan leve og elske hver dag. Tag det en dag ad gangen, lev fra en dag til den næste, fra time til time eller minut til minut. Lær at forstå, hvad vi stadig kan leve og elske hver dag. Tag det en dag ad gangen, lev fra en dag til den næste, fra time til time eller minut til minut. Lær at forstå, hvad vi stadig kan leve og elske hver dag. 

Favn, hvad du har og lær at leve og elske livet som du kan! 
Tak for at læse!

 Del, distribuere!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *