FIBROMYALGIA og smerten av FEET.

Årsakene til at en person kan utvikle en prikkende og brennende følelse i beina kan være flere. Fokus på parestesi-sensitivitet i huden – er diabetes, perifer neuropati, multippel sklerose, iskiasproblemer og fibromyalgi. Både den brennende følelsen og prikken kan også ha sin opprinnelse i midlertidige sirkulasjonsproblemer eller som oppstår som følge av for eksempel en dårlig posisjon av en fot. Følelsen av pinner og nåler i føttene som er karakteristiske for parestesi, kan, a priori og i milde tilstander, være et enkelt ubehag; Imidlertid blir denne følelsen forstyrrende når den utvikler seg, og derfor er det grunnleggende å analysere fotpine i fibromyalgi.

Fibromyalgi er en lidelse der kroppens nerver er svært betent og følsomme. Det er flere klasser. Primærfibromyalgi eller alvorlig fibromyalgi, for eksempel. En av de teoriene som dreier seg om denne typen pasienter er muligheten for at de er overfølsomme for nervesmerter på grunn av overskytende mengde nevrologisk kjemikalie som sender signaler til hjernen for at kroppen skal føle smerten.

Når en person lider av denne patologien, er noen av de vanligste plagerene smerte i arm og jevn smerte. Så er det ubehag i føttene. Som en generell regel, i samme plante av disse. Fibromyalgi påvirker fremveksten av denne smerten, som for eksempel plantar fasciitt, ​​betennelse i det tykke vevet i planten eller nedre delen av foten. Dette vevet holder fingrene koblet til calcaneus, og danner dermed fotens bue.

For å kvalifisere for riktig behandling er det helt viktig å utelukke plantar fasciitt som årsak til fotpine for å fokusere på fibromyalgi eller usynlig smerte. I denne forstand, la oss få vite hva plantar fasciitis består konkret. Denne patologien oppstår i øyeblikket når det tykke båndet av vev på fotsolen er strukket eller overbelastet for mye. Denne strekk eller overbelastning kan forårsake alvorlig smerte i pasienten og til og med hindre det enkle faktum å gå. Følgende faktorer påvirker en større mulighet for å lide plantar fasciitt:

Vet du at med BonoMedico kan du gå til mer enn 2500 spesialister for kun € 39 per konsultasjon? Uten månedlige avgifter betaler du bare dersom du går til legen. Sjekk her hvordan det fungerer.

Eksistens av flat fot eller høy plantarbue. 
Kjører lange avstander nedoverbakke eller på ujevne overflater. 
Plutselig vektøkning 
Achilles sene anspent. 
Sko med dårlig bue støtte eller myke såler . 
Plantar fasciitis manifesterer de samme tidlige symptomer på fibromyalgi som forårsaker smerter i føttene, som en av de vanligste klagene er smerter og stivhet i bunnen av hælen, og dette verre når du tar de første skritt for å få ut sengen; etter resten når du klatrer trapper eller etter å ha utført en intens aktivitet.

Hvis du har noen helseproblemer, husk at med BonoMédico kan du gå til mer enn 2500 spesialister for bare 39 € spørringen. Sjekk her hvordan det fungerer.

For å utelukke at fot smerte reagerer på plantar fasciitt, ​​vil spesialisten utføre en rekke tester og fysiske eksamener for å demonstrere:

Følsomhet i fotsålen. 
Flate føtter eller høybuer. 
Hevelse eller svak rødhet i foten. 
Stivhet eller spenning i buen på undersiden av foten. 
Når du etablerer en tilstrekkelig behandling for å avlaste denne typen smerte som fokuserer på nedre ekstremiteter, gjør spesialister følgende anbefalinger:

Bruk paracetamol eller ibuprofen for å redusere smerte og betennelse. 
Utfør strekkøvelser av hæl og fot. 
Bruk splinter mens du sover for å strekke foten. 
Hvile og opphold så lenge som mulig. 
Bruk sko med god støtte og pute. 
En annen type tiltak som kan lindre fotpine i fibromyalgi, er påføring av is på området og bruk ortopediske hælsporer. Hvis dette ikke virker, kan du ty til bruk av skreddersydde stenciler eller steroid injeksjoner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *