Fibromyalgi og mørk sjokolade: Disse fakta kan overraske deg.

Jeg vet ikke om deg, men hvis noen fortalte meg at sjokolade ville hjelpe mine fibromyalgi symptomer, har jeg allerede alt. Dette har tatt min oppmerksomhet nylig, så jeg måtte selvfølgelig gjøre noen undersøkelser. Det viser seg at en god kvalitet svart sjokolade faktisk kan hjelpe. Men før du løper for å få noen, la oss se noen fakta.

¿Sabía que el chocolate amargo ayuda a mejorar la presión sanguínea y el flujo sanguíneo? Debido a que mejora el flujo sanguíneo al cerebro, puede mejorar la memoria y la claridad mental. Contiene poderosos antioxidantes que ayudan con los efectos negativos de los radicales libres. El chocolate negro también ha demostrado tener altos niveles de algunos de los minerales que necesitan los que tenemos FM, como magnesio, potasio, manganeso y selenio.

Bitter sjokolade har mindre sukker og sunnere fettstoffer. Den inneholder kakao i stedet for kakao. Forskjellen mellom de to er at kakao er minimalt behandlet sjokolade, mens kakao er oppvarmet og kjemisk behandlet sjokolade. Jeg er sikker på at du kan gjette som er sunnere. Polyfenoler i mørk sjokolade kan faktisk bidra til en sunnere tarm. Det kan forbedre tarmbetennelse og redusere matbehov.

Fordi mørk sjokolade er mer bitter enn melksjokolade, vil du definitivt ikke spise for mye. Vanligvis vil en unse mer eller mindre gjøre trikset. Det er en ting som kan bidra til å forbedre helsen til FM. Sukkeret og meieri i melkk sjokolade kan faktisk forverre våre symptomer og skape mer betennelse.

Mørk sjokolade er definitivt en oppkjøpt smak, men det er verdt det. Du kan starte med 60% og jobbe til du når 90% mørk sjokolade. Jeg nyter tørket frukt eller nøtter i mine svarte sjokoladebarer. På samme måte som alt vi prøver å forandre i vår fibromyalgi-reise, vil babysteg komme oss dit. Å gjøre endringer som i utgangspunktet er drastiske varer vanligvis ikke sist.

Hvis du vil ha en liste over noen typer sunn mørk sjokolade og en annen ikke så sunn, se Healthy Eater. En av mine favoritter er den svarte sjokoladebaren truede arter med blåbær og mandler. Du kan til og med prøve å legge til kakao til din smoothie.

Hva er dine tanker? Er du overrasket? Har du prøvd mørk sjokolade? Hvis ja, har du en favoritt?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *