Neurontin og Lyrica er dødsdom for nye synapser i hjernen: en sjokkerende studie

Neurontin og den nye, kraftigere versjonen av Lyrica er mye brukt i off-label indikasjoner som utgjør en klar offentlig trussel. Disse vellykkede stoffene ble godkjent for bruk, selv om FDA ikke hadde noen anelse om hva de egentlig gjorde i hjernen. En sjokkende ny studie viser at de blokkerer dannelsen av nye hjernesynapser   1   , noe som reduserer potensialet for foryngelse av hjernens plastisitet. Dette betyr at disse stoffene forårsaker en raskere hjernefall enn noe som er kjent for hjernen. Menneskeheten.

Problemet med disse stoffene blir forverret av den blatante ulovlige markedsføringen. Neurontin ble godkjent av FDA for epilepsi i 1994. Legemiddelet ble gjenstand for en massiv og ulovlig off-label-reklame som kostet Warner-Lambert $ 430 millioner (den første store bøden for markedsføring) utenfor etiketten). Legemidlet holdes nå av Pfizer. Pfizer inkluderer også Lyrica, en ekstremt kraftig versjon av Neurontin. Det har blitt godkjent av FDA for ulike typer smerter og fibromyalgi. Lyrica er ett av fire legemidler ulovlig markedsført av en Pfizer-tilknyttet. Dette representerer en oppgjør på 2,3 milliarder dollar med Pfizer.

Selv om markedsføringen av disse stoffene har blitt sterkt sanksjonert, fortsetter de å skaffe milliarder dollar fra off-label-applikasjoner. Legene bruker dem til alle slags nervøse problemer fordi de effektivt undertrykker symptomene. Imidlertid er slike bruksområder ikke lenger forsvarlige, da den faktiske virkningsmekanismen for medisiner i siste instans er forstått og på langt sikt fører til en betydelig reduksjon i nervens helse.

Forskerne i den ovennevnte studien prøver å nedbryte den alvorlige naturen av stoffene ved å si at “voksne neuroner ikke lager mange nye synapser.” Det er bare ikke sant. Den nye vitenskapen viser at helsen til hjernen under aldring er basert på dannelsen av nye synapser. Selv disse forskerne har klart å stille spørsmål om kombinert bruk av disse stoffene hos gravide kvinner. Hvordan skal et foster opprette nye nerveceller når moren tar et stoff som blokkerer det?

I slike tilfeller bør FDA være overalt. Som vanlig vurderer FDA en selvmordsadvarsel for Lyrica, mens off-label-applikasjoner inkluderer bipolar lidelse og migrene. FDA vil sannsynligvis få et blikk øye for hjerneskade i løpet av det neste tiåret. Forbruker pass opp

Refererte studier

Neurontin og Lyrica er svært giftige for nye cerebrale synapser Cell Cagla Eroglu, Nicola J. Allen, Michael W. Susman, Nancy A. O’Rourke, Chan Young Park, Engin Özkan, Chandrani chakraborty, Sara B. Mulinyawe, Douglas S. Annis, Andrew D. Huberman, Eric M. Green, advokat Jack, Ricardo Dolmetsch, Christopher Christopher Garcia, Stephen

Leave a Reply

Scroll to Top