Hvilke matvarer øker energien din hvis du har fibromyalgi?

Generell smerte, tretthet, konsentrasjonsvansker, depresjon … Dette er de mest karakteristiske symptomene på  fibromyalgi  . Dette er en lidelse som en endelig kur ikke har funnet ennå. Men den fysiske aktiviteten, pusteteknikker og  matinntak som vi vil introdusere deg neste, kan være en stor hjelp.

Avokado nr. 1

Hvilke matvarer øker energien din hvis du har fibromyalgi

Denne frukten representerer et utmerket valg for å  lindre symptomene på fibromyalgi  . Og avokado vil gi deg en rekke næringsstoffer: vitaminer B, C, E og K, mangan, jern, sink og fiber. Denne næringsrik rikdom er spesielt gunstig hvis vi tar i betraktning at fibriomalgi vanligvis utløser mangler i mer enn ett næringsstoff.

# 2 Chia frø

Hvilke matvarer øker din energi hvis du har fibromyalgi 2

Disse frøene er utvilsomt en av de mest næringsrike matene på dette landet – uten å risikere overdrivelse. De gir proteiner, fibre, mineraler – som kalsium og mangan – og omega 3 fettsyrer. Sistnevnte er veldig gode til å  behandle fibromyalgi på  grunn av sin kraftige antiinflammatoriske egenskaper som lindrer smerte og ubehag.

Posen # 3

Hvilke matvarer øker energien din hvis du har fibromyalgi 3

Frukt som brombær, blåbær og bringebær er også et godt alternativ for å unnslippe smerten av denne lidelsen. Hvorfor? Av deres antioksidanter desinfiserer og reduserer de oksidative skader forårsaket av fibromyalgi. Så prøv å innlemme bærene til dagen din; Du kan spise dem i salater, pisket eller – hvorfor ikke – med yoghurt hver morgen.

# 4 grønne grønnsaker

Hvilke matvarer øker energien din hvis du har fibromyalgi 4

Grønne grønnsaker er veldig rike på phytonutrients, som beta-karoten, som er en sterk antioksidant. De gir også mange andre næringsstoffer, for eksempel fiber, mineraler og vitaminer, alt er ideelt for å unngå fordøyelsesproblemer og  styrke immunforsvaret  . I tillegg er grønnsaker som salat, spinat og U2013 urter som persille og koriander svært effektive i å håndtere  hormonelle ubalanser  av fibromyalgi. 

På den ene siden vil fiberen  i disse matvarene  øke fordøyelsessystemet og forhindre næringsdefekter forbundet med fibromyalgi  . På den annen side reduserer antioksidanter de oksidative effektene av denne sykdommen og smerten. Så du vet!

Leave a Reply

Scroll to Top