Fibromyalgi lider bare de som har fibromyalgi, forstår dem

En venn fortalte meg at hun hørte et par kommentarer fra hans kollega på en annen kollega som hadde besvimt fra bivirkninger av et nytt legemiddel for å behandle fibromyalgi (post-ortostatisk hypotensjon eller svimmelhet etter å ha stått opp for fort ). Mens de bar henne på en bårer, var hennes ord:  “Ingen kan være så syk.”

I hva som syntes å være en validering for min situasjon, begynte en veileder 
hans kommentarer, informere meg at “visste en mye om sykdommen min, fordi han og hans kone hadde en nær med venninnen.” De øvrige kommentarene ble et spark i magen , da han fortsatte, “så jeg kan fortsette og hvile. Jeg har funnet to studenter å ta sin plass i løpet av sommeren. “

Nylig har en person vi hadde jobbet på terrassen vår oppdaget emnet. Entreprenøren nevnte at mannen min at hans kone hadde et funksjonshemning. Når mannen min svarte at han forstod fordi jeg også var, rørte entreprenøren for å si: “Ja, men hans kone ser mye bedre ut enn meg.”

Min mann svarte eloquently: “Det virker som han lett kan lure ham.”

Da jeg var frustrert og skuffet over muligheten for regn i løpet av baseballkamp (nå utsettes), skrev jeg på Facebook om det, bare jeg fikk en slektning som også har en kronisk sykdom, sier, “Ikke la sykdommen styre din liv. “

Ikke bare var jeg sjokkert, men også håpet at denne relative, av alle mennesker, comprendiera.Lamentablemente meg, var jeg equivocada.Sé at de som har visse kroniske og ødeleggende sykdommer, kan ikke fullt ut forstår hva det innebærer, men fortsatt jeg overrasket over nivået av problemer som folk har til å være comprensivos.Por Selvfølgelig har vi problemer med å forstå variasjonen av symptomer, og hvordan vår prestasjonsnivå kan variere fra dag til dag (selv fra time til time), men fortsatt det kan være følelsesmessig urovekkende å finne de som synes villige til å lytte og lære.

Nei, jeg kan ikke helt forstå noen av de lidende og daglige prøvelser skjer, for eksempel, en kreft overlevende, men absolutt ikke kommer til å minimere eller latterliggjøring otro.Cuando et barn, husker jeg besøker eldre slektninger i boliger av eldre og sykehus.

Sykepleie var den nest mest fremtredende blant mange av slektningene til min madre.Incluso husker en tenåring sitter i våre gangen lesing (entusiastisk) yrke, våre leksika médicas.Lo viktigste for meg var at min mor og min bestemor meg de forklarte virkningen av sykdommen på personen, med fokus på personen først.

Møt de som har en emosjonell følelse overfor andre la meg estupefacta.Sí, jeg antar jeg er raske til å dømme, som de dømme demás.Me innser at ikke alle reagerer på samme måte til enda enfermedades.Algunos de kan svare med frykt og ingenuidad.Probablemente det vanskeligste for mange av oss når vi hører faktor er den nærmeste, kommenterer irreflexivos.De plutselig må vi forsvare oss.

Det er vanskelig å forholde seg til dette, spesielt hvis vi fortsatt sliter med interne konflikter om vår situasjon salud.¿Por hva mange tror selvkontroll eller viljestyrke, kan mirakuløst helbrede? Hvorfor denne sykdommen er sett av noen som selvforskyldt? Når en person mangler empati og gjør ufølsomme kommentarer, gjør meg ønske jeg hadde å leve livet mitt for en día.Ellos ville kysse bakken, og ville være takknemlig for å gå tilbake til normal kropps después.Yo jeg har ingen annen muligheten til å fortsette i det.

Leave a Reply

Scroll to Top