Lady Gaga fibromyalgi kunngjør millioner av pasienter

De: Maria Benson

Logan, Utah. Erklæring fra Sharon Waldrop, visepresident for nasjonalforeningen mot fibromyalgi og kronisk smerte i Lady Gagas nylige kunngjøring om at hun har sykdommen:

“Vi gratulerer Lady Gaga for den utrolige og modige handlingen om å avsløre hennes diagnose av fibromyalgi. Ved å dele historien sin med verden, gir hun stemme til de fem millioner amerikanerne som elsker meg så mye, et overveldende flertall av kvinner som lider av sykdommen.

Relatert bilde

Fibromyalgi er preget av en lang liste over symptomer, inkludert kronisk smerte og deaktivering av tretthet. Årsaken er fortsatt ukjent, det er ingen kur, det er ingen effektiv behandling, det er ingen forståelse. Man kan finne bedre behandlinger og en kur ved å utdanne folk om sykdommen og de ødeleggende utfordringene det står for millioner av amerikanske familier hver dag.
Usynligheten av fibromyalgi og mangelen på offentlig forståelse av dens effekter, skremmer ofte de som ønsker å avsløre diagnosen deres. Da jeg hadde diagnosen sykdommen, trodde jeg at livet mitt var over. Kroppen min, når jeg var frisk, plutselig følte meg skadet og ødelagt, selv om jeg så bra ut på utsiden. De spurte meg selv om å bruke mitt parkeringskort for funksjonshemmede, fordi folk ikke trodde det var min. De som lider av fibromyalgi kan være deres venner, kolleger, naboer og slektninger som har lidd av denne sykdommen i årevis. Vi håper at den modige gesten fra fremover fra Lady Gaga vil inspirere andre til å gjøre det samme.

Det er flere svar, men vi trenger allas hjelp til å be om flere ressurser for å finne dem. Vi oppfordrer publikum til å kommunisere med sine lovgivere og be dem om å implementere og finansiere National Pain Strategy utviklet av Department of Health and Human Services for å løse byrden av kronisk smerte i USA. Stater. . Vi håper å fortsette vårt arbeid for å finne en kur for fibromyalgi. Med støtte og deltakelse fra ledere som Lady Gaga, regjeringen, advokater og pasienter er det ikke noe mål som kan oppnås. “

The National Association of Fibromyalgi og kronisk smerte er din partner i kampen mot fibromyalgi og kronisk smerte. Vårt mål er å ende kroniske smerter, ødelegge liv, fremme tidlig diagnose, oppmuntre til forskning på behandling og talsmann for passende, rimelig og accesibles.Conviértete behandlinger i en medlemsstat fmcpaware.org online.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på fmcpaware.org.

Leave a Reply