Jeg er lei av å være syk med fibromyalgi

Å ha en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem for deg, spesielt når du har mange andre ting som min. Det vokser og krymper, men det forsvinner aldri, det passer i det minste ikke med meg. For øyeblikket må jeg si at det er like alvorlig som noensinne. Mitt nivå av smerte

På grunn av fibromyalgi har jeg så mye redusert at selv min positive holdning lider. Jeg er så syk av å være syk med fibromyalgi. Min eneste flukt er drømmen som jeg sover, men nå forvrenger smerten av fibromyalgi mine drømmer, og nå kan jeg ikke engang unnslippe. Jeg våkner så ille at jeg vil skrike bare for å flytte. Jeg er så trøtt når jeg reiser meg og når jeg går i seng. Relieffen ser ut til å unnslippe meg i disse dager.

Få mer mosjon, det er det de sier. De vet ikke hvor vanskelig det er å gjøre når hver bevegelse gjør at du vil tynne med smerten forårsaket av fibromyalgi. Når du går en viss avstand, føles ryggraden som den kollapser og disintegrerer. Jeg gjør det jeg kan, jeg går korte avstander, jeg løfter bena mine i stolen, men det er vanskelig. Jeg vil at andre skal forstå hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Jeg prøver virkelig. Uten å være så aktiv som du vil, er det veldig vanskelig å gjøre. Jeg vet at vekten min, tatt etter å bli syk, gjør det verre. Det forverrer også mitt selvbilde, noe som ikke hjelper ting. Jeg skulle ønske jeg kunne miste det, og jeg prøver hardt.

Ta medisinen. Jeg gjør det, jeg lover, som de fortalte meg, men det hjelper meg ikke nok. Jeg savner dem, og jeg var heldig å ikke tilbringe dagen i en ball på gulvet, så jeg vet at de hjelper, men de gjør ikke nok. Det må være noe å hjelpe meg å returnere livet mitt. Depresjon? Selvfølgelig kjemper jeg depresjon. Når ingen del av kroppen din ikke gjør vondt hele tiden, kan du også bli deprimert. Jeg tror de av oss som jobber med det, er mye sterkere enn folk forteller oss.

Jeg kan ikke engang spise uten å oppleve symptomer. Jeg spiser noe, la meg løpe på toalettet. Det er ikke et eneste aspekt av livet at fibromyalgi sykdom eller mangfoldet av sameksistente forhold ikke berører. Du ringer det, det er en dårlig effekt som går med den. Symptomene fôrer på hverandre og hver forverrer de andre. Jeg prøver å holde meg positiv. Jeg vet at det vil skje, og jeg vil føle meg bedre, men selv da vil jeg ikke føle meg bra. Jeg er heldig, men det er fortsatt smerte i fibromyalgi, depresjon, mageproblemer etc. Men det er bedre tider når jeg kan gjøre mer og nyte mer, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Jeg er utmattet fysisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg mister håpet om at gode dager kommer, og lettelse vil bli funnet. Jeg trenger ikke å forlate den måten, jeg må alltid tro at det er håp, men for nå er det vanskelig. Jeg må holde ideen om at dette også vil skje. Jeg håper bare det går fort.

Leave a Reply