Hva jeg lider av å være en kvinne med fibromyalgi

Våren 2010 ble jeg sertifisert medisinsk assistent. Jeg var veldig spent og ivrig etter å jobbe med pasienter. Jeg jobbet internships på en familie medisinsk klinikk og en obstetrik og gynekologi praksis. Jeg ønsket å jobbe på helseområdet siden jeg var en high school student. Når symptomene mine ble forverret og jeg fikk diagnosen min, døde den drømmen en smertefull død. 

I utgangspunktet, da jeg brukte så mye tid på senga på grunn av alvorlig og svekkende tretthet, forsto mannen min ikke og var ikke veldig medfølende. Han endelig kommet og hans empati blomstret som en sjelden blomst. Han brukte sin tjeneste for å ta vare på meg. Dessverre førte dette til slutt oss til å være mer tålmodig og omsorgsfull enn ektemann og kone. Det brøt mitt hjerte!

Å holde vennskap er en utfordring. Siden jeg ikke kjører lenger, og jeg er ikke alltid opp til firmaet, fortsetter de fleste av vennene mine med sine liv. Jeg forblir bare et speck på radaren deres. Jeg vet at mange av dere kan forholde seg. Ensomhet er ikke noe noen av oss ville ha valgt. Vi var ment å være i et fellesskap.

Jeg sørget for alt dette og mer, for eksempel:

  • Mine svekkede muskler som hindrer meg fra å gjøre lange turer.
  • Trettheten som holder meg nesten i sengen.
  • Min manglende evne til å komme inn og ut av et badekar, som forhindrer meg i å ta en lang varm dusj.
  • Tåken i hjernen som antar når jeg minst forventer det.
  • Å bli ranet av gleden av matlaging.
  • Å være i stand til å sitte i lange perioder på grunn av smerte i coccyxen.

Noen ganger må jeg tillate meg et godt gråte fordi tapene samler seg og må løses som en rusten gammel ventil. Du og jeg kan angre annerledes og om forskjellige ting som vi har mistet underveis på denne reisen, men jeg er takknemlig for kamskjermen vi finner her. 

Det er en ære å gå denne reisen med deg!

Leave a Reply