16 manieren om je voor te stellen hoe fibromyalgie-stoornis voelt Deel deze informatie alstublieft

1.  “Stel je de ergste ziekte, vermoeidheid en pijn voor en je hoofd bevindt zich in een diepe mist, waardoor je eraan denkt om naar het ziekenhuis te gaan. Stel je nu voor dat je je elke dag zo voelt en weet dat als je naar het ziekenhuis gaat, je waarschijnlijk niets slechts zult vinden en ze je naar huis zullen sturen om je huisarts te zien. Dat is een fibromyalgie-aandoening.

2.  “Stel je voor dat je ‘s morgens uitgeput wakker wordt, alsof je al dagen niet geslapen hebt. Terwijl je in bed ligt en probeert de energie te verzamelen om op te staan ​​en naar de badkamer te gaan, sta je voor de gedachte: ‘Kan ik nog een dag doorbrengen?’ Stel je dan voor dat alles wat je doet, zelfs de kleinste taken, aanvoelt alsof je door beton nat naar de taille loopt.

3.  “Afbeelding van een telefoon. Er is iets mis met de oplader. Hoe hard je het ook probeert te laden, je laadt nooit meer dan 50 procent op, als je geluk hebt. Sluit alle toepassingen om te proberen de batterij te sparen, maar het helpt niet. Het reduceert snel in korte tijd tot nul procent. Stel je nu voor dat je bent aangereden door een bus en dat je de telefoon bent.

4.  “Ik vertel mensen:” Weet je hoe je je voelt als je griep hebt? Pijntjes in het lichaam, alles doet pijn zelfs je haar en nagels? Ja, dat zijn mijn goede dagen.

5. “Denk aan de ergste griep die je hebt ervaren en voeg je bij het vallen van drie trappen, rechtstreeks in een bijenkorf. Dat is een Fibromyalgia-stoornis.

6.  “Voor mij is de fibromyalgiestoornis een verwarde en wazige gedachte, en op een slechte dag van bewegen, heb ik het gevoel dat ik door de dikke gelei probeer te lopen. Het doen van normale dingen veroorzaakt pijn. Totale uitputting zonder het voordeel van een goede nachtrust.

7.  ” Het is alsof je lichaam een ​​auto-ongeluk heeft gehad terwijl je griep had en je nooit klaar bent met het overwinnen van een van hen.

8.  “Het ergste aan deze ziekte is dat je je [dat niet] kunt voorstellen. Er zijn te veel symptomen waarvan ik denk dat mensen verdwaald raken na het vermelden van de eerste 10. Vaak is dat de reden waarom mensen met fibro zich zo geïsoleerd voelen en zich wenden tot de online gemeenschap om mensen te vinden die het begrijpen.

 “Soms, als ik mijn kleren uitdoe en in de spiegel kijk, verwacht ik overal blauwe plekken te zien omdat mijn lichaam veel pijn doet en het doet zoveel pijn. Dan zijn er momenten waarop ik graag kneuzingen zou hebben omdat mensen dan mijn pijn serieus kunnen nemen.

10.  ” Stel je voor dat je in een burrito wordt gewikkeld door een deken gemaakt met die massagestoelen met de ballen erin. Behalve dat je nooit weet hoeveel je zal drukken of waar. Op sommige dagen is het alsof de diepste spieren van mijn lichaam herhaaldelijk worden geraakt, terwijl anderen voelen dat mijn huid rauw is. De hele tijd kan ik niet helder denken, omdat mijn zuurstof op raakt door gewicht en pijn.

11.  “Mijn lichaam voelt alsof het door een vrachtwagen is geraakt of op andere dagen dat iemand een voodoo-pop heeft die pennen vasthoudt en ze verdraait met een fibromyalgie-aandoening.

12.  “Extreme pijn waardoor u wilt overgeven.” Het is moeilijk om te denken, eten, slapen of ‘normale’ dingen te doen. Je sensoren zijn uitgeschakeld. Het lijkt erop dat het geluid in een grot klinkt, alles herhaalt zichzelf. Geur stoort je. De lichten doen pijn aan je ogen en je wordt duizelig als een carnavalsrit.

13. “Het is het syndroom van de prinses en de erwt … elke mogelijke sensatie intensiveert. Op een brug zijn of in de buurt van een roltrap voelt als een aardbeving. Je ruikt dingen die niemand anders doet. En je kunt dingen zoals zoemende lichten niet loskoppelen.

14.  ” Hoe Charlie’s paarden in spieren te krijgen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Als je uit eten gaat, draai je constant omdat de stoel pijn doet aan je rug. Je bent altijd moe en zelfs een kop vol met donkere, gebrande koffie zal dat niet repareren. “

15.  “Het is net de dag na een zware training, met stijve en pijnlijke spieren. Voeg zonnebrand en hoofdpijn toe, en daarnaast de griep. Fibromyalgie-vermoeidheid voelt aan alsof je bloed cement in je aderen is geworden. ‘

16.  “Soms heb ik ernstige episodes van fibromyalgie-stoornis die voelen hoe het voelt als je je tong trommelt wanneer iemand je uitdaagde toen je jonger was. Je voelt voor een constant uur of zo voordat de pijnstillers binnenkomen.

Leave a Reply