Fibromyalgie pijn van kleding

Doet je huid pijn als je hem aanraakt? Heeft je kleding fibromyalgiepijn? Dit is een veel voorkomend symptoom voor mensen met fibromyalgie. Bras, riemen, zelfs dassen in badjassen … alles wat druk uitoefend op uw borst of buik kan brandende of intense, kloppende pijnen veroorzaken. Kleding kan overal pijn veroorzaken, op  gevoelige plekken  en op gevoelloze of bezwarende plekken.

Hier zijn enkele tips voor het aankleden als het gaat om pijn bij kleding.

vrouw aankleden

Spaar je middel

Tenzij je de hele tijd lange, vloeiende jurken wilt dragen, moet je manieren vinden om te voorkomen dat je taille uit die riemen loopt. Er zijn verschillende manieren om dit te voorkomen.

 • Pitch de panty en koop hoge dijen:   vergeet de bedieningsdoppen. Je kunt je goed voelen wanneer je ze opzet, maar het laatste wat je lichaam wil is het urenlang persen. Door de hoge dijen zien je benen er goed uit, terwijl je buik veel gelukkiger is.
 • Ga ervoor:   als het om ondergoed gaat, probeer dan de bikinibroek die op je heupen zit in plaats van de meer complete stijlen die in de taille worden gespoeld. En hoewel je het idee van de laaghangende broek die je navel aanraakt misschien niet leuk vindt, probeer een paar om te zien hoe goed ze zijn voor je maag. Voor degenen onder ons die niet al die huid willen uitkleden, kan een lang shirt je buik heel goed bedekken.
 • Doe de stoelentest:   wanneer u uw broek uitprobeert, sta niet voor de spiegel. Ga zitten Flexibel. Naar voren kantelen. Als ze zich nog steeds op hun gemak voelen, heb je een winnaar.
 • Neem deel aan het kraamafdeling:   ik heb het niet over die vreselijke broeken met het grote losse gedeelte aan de voorkant, maar die met de “lage buik” -band. Het is een mooie brede band aan de bovenkant die is ontworpen om lager te zitten op een groeiende buik. Voor niet-zwangere vrouwen is deze broek een ongelooflijk comfortabele manier om te gaan.
 • Draw-String vs. Elastisch:   als het gaat om joggingbroek, wordt een koord opgelegd aan een elastische taille omdat deze verstelbaar is. Als uw gewicht schommelt of u eet veel terwijl u ze gebruikt, kunt u zichzelf wat meer ruimte geven. Het is waar dat het elastiek uitrekt, maar je zult merken dat het meer druk op je uitoefent als dat wel gebeurt. Sommige mensen hebben geluk om het elastiek los te maken of te verwijderen.
 • Rustig aan:   Laten we eerlijk zijn. Op sommige dagen is de kleding uitgesloten. Velen van ons hebben hele dagen, misschien zelfs weken doorgebracht in de kleding die de meeste mensen geschikt vinden om alleen te slapen. Voor die momenten, probeer een badjas met een rits in plaats van een stropdas. Ook zijn veel pyjama’s tegenwoordig overhemden met een broek of korte broek. Een nachthemd is vriendelijker voor je lichaam, maar je benen kunnen natuurlijk koud worden. Overweeg beenwarmers om te  helpen met de kou  .

Versla de Blues-bh

Een draad kan je heel goed ondersteunen, maar je bent waarschijnlijk klaar om vals te spelen voor de lunch. Hier zijn enkele alternatieven:

 • Zachte cup-  bh’s  zelfs als u een grotere maat heeft, kunt u zachte cup-bh’s vinden die u ondersteuning bieden. Bekijk de selectie in een speciaalzaak of een boetiek met grote maten. Zorg ook voor een goede BH. De meeste vrouwen gebruiken niet de juiste maat, en een strakke band doet je geen gunsten. Let ook op brede schouderbanden, want deze zakken niet in de schouders omdat ze vaak dunnere banden dragen.
 • Sportbeha’s:   Mits ze niet strak zitten, zijn sportbeha’s comfortabel en worden ze veel minder strak rond de ribbenkast. Ze houden ook alles op zijn plaats.
 • Bralettes of Bandeaus:   als je kleiner bent, kan een van deze stijlen de juiste keuze zijn. Een bralette is een ongevoerde zachte cup-bh die is ontworpen voor comfort. Het is populairder bij tieners omdat het niet veel lift biedt. Een bandeau is eigenlijk een stoffen buis die je borst omringt. Nogmaals, de ondersteuning is niet de beste, maar het zal je nergens duwen en het zal je pijn bezorgen.

Een gevoel voor stoffen

De textuur en het gewicht van een stof kunnen een groot verschil maken in hoe je je voelt. Dit zijn degenen die sterk worden aanbevolen:

 • katoen
 • Zijde / satijn
 • Elastische stoffen
 • Lana
 • flanel

Sommige mensen geven ook de voorkeur aan shirts met labels die op de stof zijn gedrukt in plaats van genaaid.

Sokken die strakker worden

Ah, dat elastische dilemma opnieuw. Dit is een moeilijke vraag, omdat veel mensen met fibromyalgie lijken te chronisch koude voeten hebben, maar niemand wil losse sokken en onzorgvuldig om haar enkels dragen. Dus wat kun je doen?

 • Experimenteer met lengte:   kijk waar je sokken pijn doen en kijk of een andere lengte die punten zal missen.
 • Probeer een dunnere stof:   een zware sok zal meer druk uitoefenen op je voet als je schoenen draagt. Verdunner kan beter zijn.
 • Kijk naar de sokken gemaakt voor mensen met diabetes:   onze pijn heeft veel gemeen met diabetische neuropathie, dus dit is logisch. “Voetsensitieve” sokken zijn op grote schaal online verkrijgbaar en in speciale schoenenwinkels.

Neem het

Eindelijk, als je in de privacy van je eigen huis bent, verwijder dan alles wat niet comfortabel voor je is en vind iets dat is. Het type UPS heeft alles gezien en je zult je er beter door voelen. En echt, is dat niet het belangrijkste?

Leave a Reply