Bijwerkingen van fibromyalgie Niemand heeft het over

We stelden een vraag: “Wat zijn de bijwerkingen van fibromyalgie waar niemand over praat?” Aan onze gemeenschap “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten”. Ze hebben hun mening met ons gedeeld.

Sommige van uw meningen zijn hieronder.

1. angst:  angst voor ziekten afgewezen door artsen, angst om niet te worden geloofd, angst voor de toekomst. Een (falen) voelen omdat hij niet kan werken als de rest van het gezin aan het werk is.

2. Hypochondrie , maar op hetzelfde moment, ervan uitgaande dat de nieuwe symptomen alleen vezelachtig zijn en niet kunnen worden gezien. Ik heb nooit geweten dat het allebei tegelijkertijd kon zijn.

3.  Tandheelkundige problemen.  Niet alleen TMJ, zelfs tanden die pijn doen alsof ze zijn doorboord. Ik heb het over de tandvleesaandoening en droge mond en tandbederf die zelfs gebeuren als je voor je tanden zorgt.

4.  Wanhoop:  hulp moeten vragen als je een zeer onafhankelijk persoon bent geweest.

5.  Self – esteem:  Kan werken, verlies van zelf – achting, het onvermogen om zich te kleden en presentabel, verlies van gevoelens van aantrekking voor het paar, het onvermogen om kleine taken uit te voeren normaal altijd deed, dus het lijkt nutteloos, zelf – achting zeker raakt de skids , waardoor depressie, angst en suïcidale gedachten.

6.  Straf.  Diepbedroefd over het verlies van mijn carrière, de moeder om te zijn, enige vorm van positieve toekomst, enz. Apathie. Anger. Niet echt leven terwijl je in stilte de dood wenst

-Tot overtreffend BESTAANDE. Je door iedereen onbegrepen voelen, waardoor het isolement nog verder toeneemt. Het delirium om elke nacht om de twee uur de hele nacht op te staan, elke nacht. Het volledige gebrek aan zelfrespect is onvoldoende. Geef de schuld dat je niet de perfecte vrouw, moeder, dochter, dochter, werknemer bent …

Ik treur om het leven dat ik had, ik treur om het leven dat ik had gepland, Frustratie omdat ik niet goed kan denken of spreken

7 . Krampen, misselijkheid, urineren de hele tijd, waardeloosheid, vermoeidheid, woede, angst van de toekomst, of gewichtstoename, zwakte, vermoeidheid, pijn, het vergeten, mentale angst of paniekaanvallen Eenzaamheid .Low seksueel verlangen, lage concentratie , hoofdpijn, pijn op de borst voeten gevoeligheid voedsel gevoeligheid voor pijn aan de lijst licht gaat aan iedereen heeft deferent symptomen douche is een taak elke dingen is een verloren visie taak voor verloren momenten van belang in het algemeen, alles en iedereen jeuk brandende huid.

8.  Geheugen,  artsen maken zich geen zorgen of geven u tijd. Verlies van vrienden Familie frustratie met u, omdat u niet op hen kunt letten en de dingen die u altijd al deed. Migraine doet constant pijn aan veranderingen in het gezichtsvermogen. De angel van een vuur.

9. Je voelt veel ouder dan je echte leeftijd.

10.  Balans:  ik voel dat je altijd zult vallen door het verlies van balans … dat me leidt tot meer angst en paniekaanvallen.

Leave a Reply