9 soorten pijn die direct verband houden met je emoties!

Over het algemeen proberen we, wanneer we pijn voelen op een specifieke plaats, te bepalen welke ziekte het is. Maar pijn is niet altijd synoniem met fysieke pathologie. Inderdaad, de pijnen kunnen rechtstreeks verband houden met onze emoties. Bovendien zijn hier 9 soorten pijn in directe verbinding met emoties!

Moeite met vergeven

We verzamelen allemaal negatieve gevoelens, zelfs zonder het te beseffen. Na een tijdje laat ons lichaam ons dit echter weten via onderstaande pijn:

  1. Pijn in het hoofd

De meeste pijn in het hoofd is te wijten aan hoofdpijn of migraine. Ze komen meestal aan het eind van de dag voor en illustreren daarom een ​​staat van intense stress. Op lange termijn kan stress echter ook alle lichaamsfuncties beïnvloeden en invaliditeit veroorzaken. Dus om stress en pijn te vermijden, is niets beter dan ontspannende activiteiten zoals meditatie te beoefenen!

  1. Pijn in de nek 

Nekpijn wordt geassocieerd met moeilijkheden bij vergeving en schuldgevoelens. Je kunt degenen die je pijn gedaan hebben niet vergeven, jij, en je voelt je schuldig. Zorg ervoor dat je relativert in het aangezicht van deze negatieve emoties om je van deze spanningen te bevrijden.

  1. Pijn in de schouders

Wanneer je pijn voelt in de schouders, betekent dit dat je een enorme last op je hebt opgebouwd. Leer hoe je jezelf kunt bevrijden van dit gewicht met een ontspannende massage, maar ook met een gezonde levensstijl gemaakt van ontspannende activiteiten.

  1. Pijn in de bovenrug

Als je last hebt van pijn in de bovenrug, betekent dit dat je geen sterke emotionele steun hebt. Omring jezelf met positieve mensen, die je zullen helpen om je minder alleen te voelen.

  1. Pijn in de onderrug 

De pijn in de onderrug of spit wijst op financiële problemen. Om dit soort pijn te voorkomen, probeer geld te besparen, altijd geld te besparen en nooit in nood te zijn. Evenzo, als het een toename is, denk je dat je het verdient, praat erover en geef jezelf de middelen om betaald te worden aan jouw reële waarde.

  1. Pijn in de ellebogen 

De gewrichten kunnen je laten lijden, vooral aan de ellebogen, als je moeite hebt de verandering te accepteren. Pas je aan, wees flexibel en verwelkom alle verrassingen die het leven voor je in petto heeft.

  1. Hand pijn 

Handpijn is synoniem voor problemen met communiceren. Inderdaad, het is niet ongebruikelijk om mensen te zien die gemakkelijk communiceren met hun handen. Dus als je communicatieproblemen hebt, maak je dan los van deze onzichtbare links die je handen blokkeren en je relaties met anderen in gevaar brengen. Vertrouw jezelf, anderen vinden het leuk om bij je te zijn en te horen wat je te zeggen hebt.

  1. Pijn in de heupen

De heupen verbinden de bovenkant van ons lichaam met de bodem en zijn essentieel om goed te kunnen lopen. Maar als je problemen hebt om vooruit te komen in het leven en vooruit te gaan, zul je onvermijdelijk heuppijn ervaren. Wees niet bang voor de toekomst, stop met kamperen op je posities en laat je leiden door het onbekende.

  1. Kniepijn 

Als je knieën pijn doen, komt dat omdat je lichaam moeite heeft met het gewicht van je ego. Natuurlijk is het goed om trots op jezelf te zijn, maar het draait allemaal om meten. Vergeet niet dat het niet uitmaakt of je ego is aangeraakt, blijf nederig, je bent slechts een mens gemaakt van eigenschappen en gebreken.

Leave a Reply