Lady Gaga barstte in tranen uit toen ze haar film voor het eerst bekeek

Sinds een paar maanden hebben filmliefhebbers  A Star Is Born ontdekt , een speelfilm van en met  Bradley Cooper . De acteur deelt het scherm met  Lady Gaga , bekend bij het grote publiek voor veel van zijn titels. De zangeres heeft een uitstekende herinnering aan deze ervaring, vertelde ze aan  Entertainment Weekly  in het nummer van 17-24 augustus: “Ik ben enorm dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van een film als deze, en om als eerste actrice gespeeld te hebben in een film geregisseerd door  Bradley Cooper . “

De actrice is ook terug op een grappige anekdote. Om de speelfilm niet te hoeven ontdekken, bracht Bradley Cooper hem eenvoudig naar de dvd om te bekijken met vrienden. “Ik herinner me dat ik in tranen uit de eerste scène was gesmolten. Ik huilde letterlijk door de film heen. Ik moest hem verschillende keren bekijken voordat ik hem met dezelfde ogen kon bekijken als een typische toeschouwer, “vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift.

Leave a Reply