Marihuana kwalificeerde zich als het meest effectief om fibromyalgie te behandelen. Hoe kan cannabis fibromyalgie behandelen?

Probablemente hayas oído hablar de personas que usan marihuana medicinal para tratar su fibromialgia. Según muchas personas que lo han hecho, en realidad es un tratamiento bastante efectivo. Al igual que con casi cualquier tratamiento, escuchará a las personas hablar sobre cómo cambió su vida para mejor y las personas que dicen que realmente no fue tan efectiva. Cuando se trata de la fibromialgia, cada persona es diferente.

Pero sí sabemos que el cannabis tiene al menos algún beneficio para muchas personas con fibromialgia. Entonces, ¿cómo el cannabis brinda sus beneficios médicos a aquellos que luchan contra la fibromialgia? ¿Y cuáles son algunas de las mejores variedades de cannabis para la fibromialgia?

Hoe kan cannabis fibromyalgie behandelen? 
Misschien vraag je je af hoe marihuana een wondermiddel is als je alleen maar weet dat het een illegale straatdrug is. Nou, de waarheid is dat het geen wondermiddel is. De effectiviteit ervan varieert sterk onder verschillende omstandigheden en mensen, maar het lijkt zeker nuttig te zijn voor veel mensen als het gaat om het behandelen van fibromyalgie.

Dat komt omdat marihuana vol is van cannabidiol (of CBD), een stof waarvan is aangetoond dat ze tal van medische voordelen heeft. En in tegenstelling tot de andere actieve bestanddelen in marihuana, THC, laat cannabidiol het niet zo sterk aan als een gewoon gewricht. Als gevolg hiervan gebruiken veel mensen producten die zijn afgeleid van CBD als oliën of supplementen in plaats van het roken van medische marihuana.

En het is bewezen dat CBD bij marihuana pijn vermindert bij mensen met fibromyalgie zonder noemenswaardige bijwerkingen als het wordt ingenomen als een hoogwaardige olie- of CBD-capsule. Maar als je meer wilt roken en de mogelijkheid om high te worden niet erg vindt, kun je een soort cannabis met een hoog CBD-gehalte krijgen die net zo effectief is.

Wat zijn de beste rassen van cannabis voor fibromyalgie? 
Wanneer u een aantal van de beste stammen van cannabis voor fibromyalgie kiezen, wil je naar stammen met een hoog gehalte aan CBD. Medische marihuana wordt gewoonlijk beoordeeld door de verhouding van THC en CBD bevat. Terwijl iemand marihuana voor de doeleinden mind rookt – het veranderen van het algemeen streeft stammen hoog in THC, als je wil gewoon iets om uw pijn te genezen zonder bijwerkingen, dan is de beste stammen van cannabis voor fibromyalgie hebben een THC-gehalte lager, een hoger CBD-gehalte.

Dus met dat in gedachten, zijn hier enkele te overwegen:

AC / DC 
ACDC is een van de beste cannabissoorten voor fibromyalgie omdat het zo’n hoog TCB-gehalte heeft. In feite is de TCB in deze stam met ongeveer 19% gemeten. Dat betekent dat het niet echt een psychoactief effect veroorzaakt. Dus je zou dit kunnen roken voor medische voordelen en niets high krijgen.

Dus, als jij het type persoon bent dat niet goed reageert op marihuana maar medische voordelen wil, is ACDC een geweldige optie.

Harlequin harlequin 
is een andere soort met een hoog CBD-gehalte, waardoor het een van de beste cannabissoorten is voor fibromyalgie. Ondanks dat het een dominante Sativa-stam is, is roken van marihuana ook een zeer ontspannende variëteit, en het lage THC-gehalte betekent dat je niet high wordt. Daarom is het ideaal om te ontspannen zonder de paranoia-inducerende effecten van een traditionele sativa-gebaseerde marihuana-stam.

Redwood Kush 
De variëteit Redwood Kush is een zware soort op basis van Indica. En dat maakt het een van de beste cannabissoorten voor fibromyalgie. Hoewel dat betekent dat je niet het gevoel hebt alert te zijn dat je van een Sativa zou komen, maakt het deze spanning ook uitstekend voor het bestrijden van de slapeloosheid veroorzaakt door fibromyalgie, waardoor het moeilijk is om ‘s nachts goed te rusten. Redwood Kush wordt ook gebruikt om hoofdpijnen en migraine te behandelen, evenals lichaams- en spierpijn. Ook als u een fibro-patiënt bent voor wie het verlies van eetlust een probleem is, staat Redwood Kush erom bekend dat het mensen snacks geeft.

Het THC-gehalte is iets hoger, maar het ontbreken van Sativa betekent dat je minder vaak paranoia hebt die vaak gepaard gaat met marihuana.

Dynamite 
Dynamite is een soort met een iets hoger THC-gehalte, wat betekent dat u wordt gedrogeerd door te roken, maar ook een grote hoeveelheid CBD heeft, die helpt pijn onder controle te houden. En als een bijkomend feit is het een op Indica gebaseerde stam die een kalmerende werking heeft en de zenuwen kalmeert, omdat het helpt om de chronische pijn veroorzaakt door fibromyalgie te bestrijden. Dus het is geweldig om te ontspannen of proberen te slapen ondanks fibro-pijn. En, misschien nog belangrijker, dynamiet is gebruikt voor de behandeling van stress en depressie, waaraan veel patiënten met fibro zijn blootgesteld.

Leave a Reply