Lady Gaga spreekt openlijk over haar fibromyalgie

Na een aantal maanden omvergeworpen met de opname van ‘A Star Is Born’, is  Lady Gaga  eindelijk klaar om de film uit te brengen waarin ze met Bradley Cooper heeft gewerkt. Ter gelegenheid van de promotie van deze nieuwe musical heeft de zangeres een interview gedaan met Vogue magazine en heeft ze meer dan ooit openlijk gesproken over de chronische pijn die ze jarenlang heeft geleden als gevolg van de fibromyalgie die ze lijdt.

Lady Gaga spreekt openlijk over haar fibromyalgie

‘A Star Is Born’ is de muzikale film van romantiek en drama waar iedereen op zit te wachten. In deze nieuwe bewerking van het klassieke 1937 zullen de protagonisten Bradley Cooper en Lady Gaga zijn, die wordt uitgebracht in de wereld van de cinema, buiten de specifieke cameo’s die hij eerder in andere films heeft gedaan.

Joanne, haar echte naam, is nu ondergedompeld in de promotie van de film, en net klaar met een interview met het tijdschrift Vogue, waaronder een prachtige fotoshoot waarin Lady Gaga herinnert aan, onder andere, de grote actrices van de klassieke cinema van Hollywood. Deze keer hebben ze gesproken, natuurlijk, dit nieuw facet van de zanger.

En een ander onderwerp van gesprek was de Lady Gaga lijdt aan de ziekte, fibromyalgie. De zanger heeft toevertrouwd over hoe hun leven met chronische pijn lijdt en de reactie van de samenleving aan toe: “Het irriteert me veel als mensen niet geloven dat fibromyalgie echt is. Voor mij, en ik denk dat voor vele anderen, is een ware wervelstorm van angst, depressie, PTSD, trauma en paniekstoornis, en dat alles leidt stuurt naar een gebrek aan controle van het zenuwstelsel en resulteert in zenuwpijn “Hij legt uit.

Daarom maakte hij van de gelegenheid gebruik om in beroep te gaan: “Mensen moeten compassievoller zijn. Chronische pijn is geen grap. En het is elke dag een ontwaken zonder te weten hoe je je vandaag gaat voelen. “

Leave a Reply