DAME GAGA IS GEVORMD MET ‘ERNSTIGE FYSIEKE PIJN’ ZOALS ZIJ GESTIPPELS FIBROMYALGIE

Lady Gaga werd opgenomen in het ziekenhuis met ‘ernstige fysieke pijn die haar prestatievermogen heeft beïnvloed’, volgens een verklaring op de Instagram-pagina van de zanger, en wordt verzorgd door ‘deskundige medische professionals’.

Lady Gaga heeft onlangs onthuld dat ze lijdt aan fibromyalgie. “Fibromyalgie is een aandoening die wordt gekenmerkt door wijdverbreide musculoskeletale pijn gepaard met vermoeidheid, slaap, geheugen en stemmingsstoornissen”, aldus de Mayo Clinic. “Onderzoekers geloven dat fibromyalgie pijnlijke sensaties versterkt door invloed uit te oefenen op de manier waarop je hersenen pijnsignalen verwerken.”

De popster kondigde in een andere Instagram-post een foto van haar arm met een infuus aan dat ze haar optreden op vrijdag bij Rock In Rio in Brazilië had geannuleerd. Ze zei dat ze “verwoest” is dat ze niet zal kunnen optreden, maar dat “ik nu voor mijn lichaam moet zorgen.”

Lady Gaga annuleerde een show in Montreal, Canada, eerder dit jaar nadat ze ziek was geworden.

Leave a Reply