Folk med fibromyalgi tar lengre tid å sovne, sove mindre og verre. forskning

Personer med fibromyalgi har flere problemer med å sove, kvaliteten på søvn er enda verre, og det lavere beløpet, sammenlignet med befolkningen i befolkningen, ifølge resultatene av en ny revisjon.

Forskere trakk oppmerksomheten til medisinske spesialister i søvnforstyrrelser hos pasienter med fibromyalgi, en bedre søvn kan bidra til å forbedre symptomene på sykdommen.

Studien “Søvnforstyrrelser i fibromyalgi: en meta-analyse, casestudier og kontroller”, publisert i Journal of Psychosomatic Research, kunnskap om en rekke tidligere publiserte studier som rapporterer forholdet mellom søvnforstyrrelser, utvikling av fibromyalgi.

Fordelene med en god natts søvn, har en positiv innvirkning på alle menneskers fysiske og mentale helse. 
Ifølge forskerne påvirker dårlig søvn nesten 80% av pasientene med fibromyalgi, og studier har vist at søvn med lavere kvalitet er en risikofaktor for fibromyalgi. 
Faktisk er dårlig søvn sterkt forbundet med alvorlighetsgraden av symptomene, jo færre søvnpasienter, jo verre er symptomene dine. 
Kliniske legemiddelstudier har vist at bedre søvnkvalitet kan redusere smerte hos pasienter med fibromyalgi.
For å forstå egenskapene til søvn og dens effekt på pasienter med fibromyalgi, forskere anmeldt 25 studier av fibromyalgi og friske kontroller, med totalt 2086 deltakere, hvor søvn ble evaluert ved polysomnografi (19 studier), og Quality Index Pittsburgh Søvn (syv studier).

Undersøkelser av søvn hos polysomnography, rapporterte betydelige forskjeller mellom fibromyalgi-pasienter og friske individer over tid våken etter innsovning, total søvntid og søvneffektivitet, blant andre parametere. 
Studier som evaluerte drømmen, indeksen for søvnkvalitet of Pittsburgh, rapporterte signifikant forskjell i total score, tiden mellom å sove og sovne og sove kvalitet mellom de to gruppene av deltakere.

Ifølge denne evalueringen, kan det være at pasienter med fibromyalgi har problemer med å sove, har en lavere kvalitet på søvn og lite søvn effektivitet, den lengste våkenatt før du sovner, kortere søvn og lett søvn.

“Kliniske studier har vist at forbedring av kvalitet

søvn kan redusere smerte hos pasienter med fibromyalgi “

forskerne skrev.

Personer med fibromyalgi har flere problemer

søvn, søvnkvaliteten er enda verre, og det lavere beløpet,

sammenligning med befolkningen generelt, ifølge

Resultatene av en ny revisjon.

Forskere trakk oppmerksomheten til medisinske spesialister i søvnforstyrrelser hos pasienter med fibromyalgi, en bedre søvn kan bidra til å forbedre symptomene på sykdommen.

Studien “Søvnforstyrrelser i fibromyalgi: en meta-analyse, casestudier og kontroller”, publisert i Journal of Psychosomatic Research, kunnskap om en rekke tidligere publiserte studier som rapporterer forholdet mellom søvnforstyrrelser, utvikling av fibromyalgi.

Fordelene med en god natts søvn, har en positiv innvirkning på alle menneskers fysiske og mentale helse. 
Ifølge forskerne påvirker dårlig søvn nesten 80% av pasientene med fibromyalgi, og studier har vist at søvn med lavere kvalitet er en risikofaktor for fibromyalgi. 
Faktisk er dårlig søvn sterkt forbundet med alvorlighetsgraden av symptomene, jo færre søvnpasienter, jo verre er symptomene dine. 
Kliniske legemiddelstudier har vist at bedre søvnkvalitet kan redusere smerte hos pasienter med fibromyalgi.
For å forstå egenskapene til søvn og dens effekt på pasienter med fibromyalgi, forskere anmeldt 25 studier av fibromyalgi og friske kontroller, med totalt 2086 deltakere, hvor søvn ble evaluert ved polysomnografi (19 studier), og Quality Index Pittsburgh Søvn (syv studier).

Undersøkelser av søvn hos polysomnography, rapporterte betydelige forskjeller mellom fibromyalgi-pasienter og friske individer over tid våken etter innsovning, total søvntid og søvneffektivitet, blant andre parametere. 
Studier som evaluerte drømmen, indeksen for søvnkvalitet of Pittsburgh, rapporterte signifikant forskjell i total score, tiden mellom å sove og sovne og sove kvalitet mellom de to gruppene av deltakere.

Ifølge denne evalueringen, kan det være at pasienter med fibromyalgi har problemer med å sove, har en lavere kvalitet på søvn og lite søvn effektivitet, den lengste våkenatt før du sovner, kortere søvn og lett søvn.

“Kliniske studier har vist at forbedring av kvalitet

søvn kan redusere smerte hos pasienter med fibromyalgi “

forskerne skrev.

“Derfor bør de primære omsorgspersoner bli informert om resultatene av denne studien, og bør vurderes ved å ta initiativ, risiko for søvnforstyrrelser hos pasienter klager av kronisk utbredt smerte, eller vurdere diagnosen fibromyalgi disse pasientene.

“Derfor bør de primære omsorgspersoner bli informert om resultatene av denne studien, og bør vurderes ved å ta initiativ, risiko for søvnforstyrrelser hos pasienter klager av kronisk utbredt smerte, eller vurdere diagnosen fibromyalgi disse pasientene.

Leave a Reply