Lady Gaga deler henne tilbake for folk som stiller spørsmål om fibromyalgi

Mens hver person med   fibromyalgi   opplever sykdommen annerledes, er en ting som de fleste fibro-krigere har til felles, å bekjempe tvil om at fibro er en “ekte” tilstand. Lady Gaga, som   åpnet for fibromyalgi   i fjor da hun fremhevet dokumentarfilmen “Gaga: Five Foot Two”, avslørte akkurat hva hun ville si til de som spørsmålet hennes smerte.

Gaga dukket opp på MTV Movie og TV Awards for å kunngjøre “Five Foot Two” som vant beste dokumentarfilm presenteres “Black Panther” med prisen for beste film, og   snakket til   backstage dokumentaren lørdag. hans sykdom og sensibilisert til tilstanden.

“Jeg bestemte meg veldig tidlig at jeg ønsket at Chris [Moukarbel, regissøren av filmen] hadde full tilgang til meg og mitt liv. Jeg blokkerte kameraene bare slik at de kunne fange realitetene i livet mitt, “sa hun.

Fra hennes fibromyalgi la hun til:

“For alle som ikke tror på fibromyalgi: Jeg utfordrer deg til å tilbringe fem minutter i kroppen min en dag når jeg lider, så prøv å gjenta det.

I januar ble Gaga verdens tur, “Joanne”,   avbrutt på   grunn av sin sterke smerte.

“Jeg er så ødelagt at jeg ikke vet hvordan jeg skal beskrive den. Alt jeg vet er at hvis jeg ikke gjør det, er jeg ikke ved siden av ordene eller meningen med musikken min. Mitt medisinsteam støtter beslutningen om å komme seg hjemme, “sa hun da.

Gaga   debuterte   i  kino  i “A Star Is Born” i oktober. Det begynner også et   residency  i Las Vegas på MGM Park Theatre i desember.

Leave a Reply