Het hebben van fibromyalgie is een constante strijd.

Als je fibromyalgie hebt, verandert je leven. Het vergt een draai van 360 graden en niets is hetzelfde. Met deze ziekte moest ik alles opgeven wat ik had of zou kunnen doen.

Het grootste probleem waar je voor staat is dat je niet de energie hebt om iets te doen en dat is wanneer je begint te stoppen met alles te doen wat je kunt en graag doet.

En dan komt er een tijd dat je alles verliest. Eerst verlies je je gezondheid … dus de rest komt. Ik moest stoppen met studeren, ik verliet een band waar ik was,

Ik stopte met uitgaan en toen mijn vrienden me uitnodigden om ergens heen te gaan, moest ik ze altijd annuleren omdat ik me slecht voelde en daarna verloor ik mijn vrienden, verloor ik de bewegingsvrijheid of ging ik naar Ik wilde, ik verloor de kans om te werken, ik moest de universiteit verlaten,

mijn doelen en wat dromen, ik verliet de gitaarlessen, en nu vecht ik om niet te verliezen wat me een beetje gezond houdt, wie speelt gitaar, zingt en leest (dat doe ik graag al mijn hart), maar laat het voor lange periodes en het is pijnlijk, het doet pijn, het doet veel pijn.

Ik heb een geweldige partner die al een tijdje bij me is, en vaak ben ik bang of meer dan bang, bang dat ik het ook kan verliezen, en er komt een moment dat je verdwaalt.

En dat is wanneer angst begint, een angst die je elke dag opslokt. Waarin je dingen wilt doen, maar je lichaam reageert niet en je blijft je vastklampen aan hoop, je geeft jezelf de moed om te doen wat je wilt.

Maar dan loop je het risico, begin je het te proberen … en wat is er aan de hand? JE KUNT HET NIET DOEN! En je bent gefrustreerd, je wordt boos en je bent bang om het opnieuw te proberen.

Nu ik thuis ben, breng ik het grootste deel van mijn tijd door in mijn kamer, ik kan mijn ouders thuis niet helpen, ik breek mijn hoofd denkend dat een 21-jarige vrouw niet kan werken of studeren, omdat vermoeidheid en vermoeidheid uitvalt.Fibromyalgie is de ergste gevangenis, maar ik wil het nooit meer opgeven. 
Het hebben van fibromyalgie is een constante strijd.

Leave a Reply