Cannabisoliecapsules kunnen de beste behandeling zijn voor fibromyalgie

Behandeling voor fibromyalgie

De behandeling van fibromyalgie lijkt sterk op de behandelingen voor elke ziekte. Dit begint vaak met de behandeling van symptomen. Met deze aandoening creëren de symptomen een ketting van gevoelige punten door het hele lichaam. Combineer dit met extreme vermoeidheid en een onvermogen om te slapen, en je hebt een verzinsel voor een extreem slechte kwaliteit van leven geplaagd door pijn en ongemak.

Cannabis medische behandeling voor fibromyalgie

De prevalentie van fibromyalgiebehandeling neemt toe met de veroudering van de persoon, hoewel 80 tot 90% van alle gevallen vrouwen zijn. Het is bekend dat de symptomen verergeren met persistentie naarmate ze vorderen en verslechteren als gevolg van weersomstandigheden, ziekte en stress. Een profiel van cannabinoïden dat zeer geschikt is voor deze aandoening, patiënten zijn geïdentificeerd als CBD. Gesuggereerd wordt dat patiënten medicijnen krijgen die rijk zijn aan CBD. Door synergistisch een cbd-rijke olie te combineren met een olie die een lage THC bevat, wordt extra verlichting aan de patiënten verschaft.

Volgens een rapport van de National Pain Foundation en het National Pain Report is medicinale cannabis beschreven als een van de meest effectieve behandelingen voor het verminderen van pijn veroorzaakt door fibromyalgie. Veel 1300 fibromyalgiepatiënten die op het onderzoek reageerden, zeiden dat ze alle 3 door de FDA goedgekeurde geneesmiddelen hadden geprobeerd. Eén patiënt legde uit dat er veel meer negatieve bijwerkingen waren voor door de FDA goedgekeurde geneesmiddelen dan positieve eigenschappen.

Interrogés sur l’efficacité de Cymbalta (Duloxétine), 60% de ceux qui ont essayé le médicament ont déclaré que cela ne fonctionnait pas pour eux, tandis que 8% ont indiqué qu’il était très efficace. 32% ont rapporté que Cymbalta a aidé légèrement. Parmi ceux qui ont testé le Lyrica de Pfizer (prégabaline), 61% n’ont rapporté aucun soulagement. 10% ont rapporté que Lyrica est très efficace, tandis que 29% ont dit que cela a aidé légèrement.

En qualifiant Savella (Milnacipran) de Forest Laboratories, 68% de ceux qui ont suivi le médicament ont déclaré que cela n’a pas fonctionné. 10% ont indiqué qu’elle était très efficace et 22% ont signalé un léger soulagement.

En comparant les résultats de l’étude avec ceux qui avaient essayé le cannabis médical pour ses symptômes de ce trouble, 62% ont dit qu’il était très efficace. Un autre 33% a dit que cela a aidé légèrement, alors que seulement 5% ont déclaré qu’il n’y avait pas de soulagement.

Leave a Reply