13 årsakene til fibromyalgi din doktor vet ikke. # 9 ER VIRKELIG OVERVÅRENDE

Det vil ta svært lang tid, de fleste leger har shrugged og noen forgir smertestillende midler når noen kom for å vise dem symptomer på fibromyalgi.

Verre, noen ganger betraktet de seg som depresjon (eller i det minste en form for det) og de foreskrev behandling for det bestemte settet av symptomer.

Dag, men flere og flere eksperter er enige om en faktum: fibromyalgisyndrom er en autonom, selv om dens symptomer kan variere fra person til person, og noen ganger kan de til og med overlapper med de av andre syndromer, lidelser og sykdommer.

Med hensyn til årsakene til fibromyalgi er det ingen generell konsensus og meninger er delt mellom fagfolk.

Imidlertid kan fibromyalgi har uvanlig årsaker som legen ikke kan være klar over. Her er 15 av de mest sjeldne årsaker og risikofaktorer for fibromyalgi som er ganske ukjent for legene, ikke nødvendigvis fordi de er dårlig trent i denne retningen, men fordi disse årsakene kan bo godt skjult i at de blir oppdaget i tide.

1- En traumatisk hendelse

Fibromyalgi er ofte kombinert med depresjon og angst, og begge kan oppstå etter en traumatisk hendelse, som for eksempel en elskendes død. Selv om depresjon kanskje ikke er en egnet årsak til utvikling av fibromyalgi, kan det være en risikofaktor.

2-skjoldbrusk dysfunksjon

Skjoldbruskkjertelen er svært viktig i menneskekroppen fordi den regulerer stoffskiftet. I tillegg kan det påvirke en pasients vektøkning (eller vekttap), det kan påvirke hans / hennes søvn, hans / hennes energinivå og mange andre ting. Å sjekke for tegn på problemer i dette området kan være nyttig hos pasienter med fibromyalgi fordi noen ganger tilstrekkelig behandling for skjoldbrusk lidelse kan bidra til å lindre symptomene på fibromyalgi også.

3 røykere

Dette er igjen ikke en reell årsak til fibromyalgi, men en stor risikofaktor. Studier har vist at pasienter som røyker pleier å lide av fibromyalgi mer enn de som ikke er.

4- Candida

Dette kan virke rart for deg, men Candida kan faktisk være en årsak til fibromyalgi. Når det ikke er riktig behandlet, kan Candida komme inn i blodet og slippe ut toksiner som til slutt vil føre til en følelse av svimmelhet og tretthet og utvikle fordøyelsesproblemer og kroniske smerter (alle er vanlige symptomer blant fibromyalgi pasienter).

5- Vitaminmangler

Noen ganger kan mangel på vitamin D, magnesium og vitamin B12 overses, men sannheten er at det med tide kan føre til symptomer på fibromyalgi.

Glutenintoleranse 6-

Denne typen intoleranse har blitt mer kjent siden maniets “glutenfri diett”. Imidlertid kan spørsmålet være veldig alvorlig og intoleranse mot gluten kan føre til utvikling av et bestemt sett med fibromyalgi årsaker som overraskende ikke er relatert til fordøyelsessystemet. Søvnforstyrrelser, tretthet, depresjon, smerte og jevn kognitiv svekkelse er blant symptomene på fibromyalgi forårsaket av glutenintoleranse.

7- Stress

Å være kronisk stress er primært relatert til binyrene, og han kan begynne å vise symptomer på fibromyalgi.

8- gener

Det faktum at gener kan være årsaken til utviklingen av fibromyalgi er ganske godt kjent. Likevel kan ikke mange vite at det egentlig er en MTHFR-testmutasjon som kan vise om en person er predisponert for å utvikle fibromyalgi symptomer eller ikke.

Tvillinger 9-

Dette kan virke igjen, ganske rart, men studier viser at de som har tvillingmonozygoter, viser 15% større sjanse enn deres søsken til å utvikle symptomer på fibromyalgi (hvis smerte er mest gripende ).

10-mykotoksiner

Denne typen gift kan forårsake noen symptomer på fibromyalgi, men deres skadelige effekter er ikke begrenset til dette fordi de er veldig sterke.

11- Mangelen på glutation

Å ha en glutathionmangel betyr at kroppen din ikke kan ordentlig avgifte, noe som igjen kan føre til utvikling av noen symptomer som er vanlig for fibromyalgipatienter.

12-Merkur

Det er et kjent faktum at kvikksølv er giftig for menneskekroppen, men du kan ha et høyt nivå av det i din egen kropp og ikke vite det. Sørg for at du er riktig for de tunge testede metaller, spesielt siden dette kan være et viktig element for å oppdage hvorfor Fibromyalgi har utviklet seg i ditt tilfelle, og det er den mest tilstrekkelige behandlingen.

13- Søvnforstyrrelser

Tilsynelatende sovende dårlig er ikke bare et symptom, men det kan også være en årsak i noen tilfeller. Studier viser at søvnforstyrrelser noen ganger er knyttet til utviklingen av fibromyalgi og våkner opp under ditt IV-nivå av søvn kan være et stykke av puslespillet.

Leave a Reply