Ny forskning indikerer at fysisk smerte er direkte relatert til emosjonelt stress og traumer

Kronisk smerte er preget av fysisk smerte som varer lenger enn den naturlige helbredelsesprosessen. Personer med posttraumatisk stresslidelse er mest utsatt.

Du vet sikkert at stress kan føre til fysiologiske problemer som hodepine, opprørt mage og irritabel tarm.

Det du kanskje ikke skjønner er at det kan forårsake andre fysiske problemer og kronisk smerte. En av grunnene til dette er at jo mer en person er stresset, jo mer spente de er.

Forskere i flere tiår har studert sammenhengen mellom sinn og kropp mellom følelser og generell helse. De fant at 15-30% av pasientene diagnostisert med kronisk sykdom også led av PTSD.

Traumet oppstår “når vår evne til å reagere på en oppfattet trussel på en eller annen måte er overveldende,” skriver Peter Levine, Trauma Expert.

Noen forskere er ikke enige i denne definisjonen av traumer, men kan være enig med ideen om at traumer kan indusere fysiologiske symptomer som følelsesløp, smerte, mareritt, backtracking og atferd. unngåelse.

“Hvorvidt traumer er knyttet til hendelsen eller tilstanden som forårsaket smerten, som lider av kronisk smerte, er iboende traumatisk,” skriver Maggie Phillips, forfatteren av “Reversing kronisk smerte.

Og ettersom vårt nervesystem går i overlevelsesmodus under traumer, kan det være vanskelig å gjenopprette.

Forskning har vist at under normale forhold har mange traumatiserte mennesker, blant annet voldtektsofre, voldige kvinner og misbrukte barn, en ganske god psykososial tilpasning, sier Dr. Bessel van der Kolk, en ekspert kjent for traumatologi.

“Men de reagerer ikke på stress som andre gjør. Under press kan de føle (eller handle) som om de ble traumatisert igjen. “

Hvis du fant denne artikkelen interessant, ikke vær redd for å dele den med familie og venner på Facebook!

Kanskje du har adressert deg til en palme leser, nysgjerrig på hva linjene i hånden din kan fortelle om hva fremtiden har, og har tilsynelatende spilt dem intime detaljer om personligheten din i tråd med dine hender. Men har du noen gang målt din pennfinger?

Det høres underlig ut, men lengden på pekefingeren kan si mye om deg, fra vaner til hvordan du håndterer relasjoner, og bruken av å bruke den til å gjette personligheten har sine røtter i lesepraksis palmar.

Det er tre grunnleggende personlighetstyper som pekefingeren kan peke på, alt basert på lengden eller lengden i forhold til ringfingerens øvre hengsel.

Som med enhver personlighetstest, er dette mer en veiledning enn evangeliet, men du kan bli overrasket over nøyaktigheten. Les videre for å finne ut om du skriver A, B eller C, og hva han sier om deg!

TYPE A: PLASSERING.

Hvis toppen av fingeren din stopper bare ved begynnelsen av ringfingerens øvre hengsel, har du en pinkie plassert jevnt og du er type A.

Type A personligheter er noe reservert og har en tendens til å være lukket og innadvendt. Du åpner ikke lett for andre mennesker, selv de som er nærmest deg og spesielt til fremmede. Du ser stoisk og uavhengig av utsiden.

Uærlighet gjør deg sint mer enn noe annet, og er konstitusjonelt mot sminke. Du er en oppriktig og oppriktig person som går ut av sin vei for dine kjære og forventer at de skal gjøre det samme for deg i retur. Tross alt er det bare riktig.

Til tross for å gå ut av veien for venner og familie, kan fremmede se deg som kald. De kan ta avstanden for arroganse eller eksentrisitet, spesielt siden du pleier å ha liten tålmodighet for de tingene som plager deg.

Likevel er du veldig varmt når du åpner opp for noen, og kan være gruppens liv hvis du er med folk du kjenner godt nok.

TYPE B: LANG.

Hvis litenfingeren strekker seg utover ringfingerens øverste linje, har du en liten rosa finger og er type B.

Typer B er veldig lojale mot sine venner og også til svært følsomme mennesker. Når du har en ny kjæreste eller kjæreste, blir de hele verden. De er alltid i dine tanker, og du streber etter å koble med dem så dypt som mulig.

Til tross for denne hengivenheten vil du presentere utseendet til noen som kan være lykkelige alene, uten noen annen signifikant person.

Du avstår fra å gi for mye av deg selv til andre med en gang, men hold hemmelige drømmer fra å finne din sanne sjelevenner. Du må kanskje studere psykologi på skolen fordi det hjelper deg å forstå hvordan folk jobber.

I livet tilegner du deg helt til alt du bestemmer deg for å gjøre: din jobb, din utdanning, din familie eller dine venner. Ditt unike mål lar deg gjøre hva du vil.

Generelt er du rolig og uten konfrontasjon og holder deg kult under press.

TYPE C: RETTEN.

Hvis spissen av din pinkie ikke når linjen til den øvre ringformede tetningen, er du type C.

Type C-personer er optimistiske og levende personligheter som negativitet ikke kan følge med. Du har en tendens til å tilgi og glemme lett, noen ganger feil, på grunn av din manglende evne til å holde sinne.

Din overskytende energi kan få deg til å se egocentrisk og noen ganger krevende. Du har vanskelig å gi opp noen form for argument, spesielt når du er overbevist om at du har rett. Samtidig blir du den første til å si “beklager” hvis ting går for langt.

Til tross for å presentere en glitrende eksteriør til verden, holder du dine sanne følelser tett holdt. Du er imidlertid veldig åpen for dine meninger. Folk kjenner dine verdier uten å stille spørsmål.

Familiaritet trøster deg og gir deg en følelse av trygghet når du får en dyp frykt for det ukjente. Å komme deg ut av din komfortsone fra tid til annen, vil hjelpe deg med å vokse og bli en bedre versjon av deg selv.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du dele den med familie og venner på Facebook!

Leave a Reply