Nieuw onderzoek wijst uit dat fysieke pijn direct gerelateerd is aan emotionele stress en trauma

Chronische pijn wordt gekenmerkt door fysieke pijn die langer duurt dan het natuurlijke genezingsproces. Mensen met een posttraumatische stressstoornis lopen het grootste risico.

Je weet waarschijnlijk dat stress kan leiden tot fysiologische problemen zoals hoofdpijn, maagklachten en een prikkelbare darm.

Wat je misschien niet beseft, is dat het andere fysieke problemen en chronische pijn kan veroorzaken. Een van de redenen hiervoor is dat hoe meer een persoon gestrest is, hoe gespannener ze zijn.

Onderzoekers bestuderen al decennia lang de link tussen geest en lichaam tussen emoties en algehele gezondheid. Ze ontdekten dat 15-30% van de patiënten met een chronische ziekte ook leed aan PTSS.

Het trauma doet zich voor wanneer “ons vermogen om te reageren op een waargenomen dreiging op de een of andere manier overweldigend is”, schrijft Peter Levine, Trauma Expert.

Sommige onderzoekers zijn het niet eens met deze definitie van trauma, maar zijn het eens met het idee dat trauma fysiologische symptomen kan veroorzaken, zoals gevoelloosheid, pijn, nachtmerries, achterwaarts volgen en gedrag. vermijden.

“Of het trauma al dan niet is gekoppeld aan het voorval of de aandoening die de pijn heeft veroorzaakt, lijdt aan chronische pijn is inherent traumatisch”, schrijft Maggie Phillips, de auteur van “Reversing”. chronische pijn.

En als ons zenuwstelsel tijdens een trauma in de overlevingsmodus komt, kan het moeilijk zijn om te herstellen.

“Onderzoek heeft aangetoond dat veel getraumatiseerde mensen, waaronder slachtoffers van verkrachting, gehavende vrouwen en misbruikte kinderen, onder normale omstandigheden een redelijk goede psychosociale aanpassing hebben”, zegt dr. Bessel van der Kolk, een expert bekend in de traumatologie.

“Ze reageren echter niet op stress zoals anderen doen. Onder druk kunnen ze voelen (of handelen) alsof ze opnieuw getraumatiseerd zijn. “

Als je dit artikel interessant vindt, wees niet bang om het met je familie en vrienden te delen op Facebook!

Misschien heb je naar een handlezer, nieuwsgierig om te weten wat de lijnen van je hand je kan vertellen over wat de toekomst bevat, en God heeft schijnbaar intieme details van je persoonlijkheid in de lijnen van uw Handen. Maar heb je ooit je vinger gemeten?

Het klinkt vreemd, maar de lengte van je pink kan veel over je zeggen, van je gewoontes tot hoe je omgaat met relaties, en de praktijk om het te gebruiken om te raden dat de persoonlijkheid zijn wortels heeft in de leespraktijk palmar.

Er zijn drie basistypepersoonlijkheden waar je pink naar kan wijzen, alles op basis van de lengte of lengte ten opzichte van het bovenste scharnier van je ringvinger.

Zoals met elke persoonlijkheidstest, is dit meer een leidraad dan het evangelie, maar je zult verbaasd zijn over de juistheid ervan. Lees verder om erachter te komen of u A, B of C typt en wat hij over u zegt!

TYPE A: PAAR PLAATSING.

Als de bovenkant van uw pink stopt net aan het begin van het bovenste scharnier van uw ringvinger, hebt u een gelijkmatig geplaatste pink en bent u type A.

Type A-persoonlijkheden zijn enigszins gereserveerd en hebben de neiging om gesloten en introvert te zijn. Je gaat niet gemakkelijk open voor andere mensen, zelfs degenen die het dichtst bij je staan ​​en vooral voor vreemden. Je lijkt stoïcijns en onafhankelijk van de buitenkant.

Oneerlijkheid maakt je meer kwaad dan al het andere, en is grondwettelijk tegen je make-up. Je bent een oprechte en oprechte persoon die zijn best doet voor je geliefden en verwacht van hen dat ze hetzelfde terug voor jou doen in ruil. Het is tenslotte precies goed.

Ondanks dat je je uiterste best doet voor vrienden en familie, kunnen vreemden je als koud zien. Ze kunnen afstand nemen voor arrogantie of excentriciteit, vooral omdat je de neiging hebt om weinig geduld te hebben voor de dingen waar je last van hebt.

Maar toch, je bent echt heel warm als je je openstelt voor iemand, en het leven van de groep kan zijn als je met mensen bent die je goed genoeg kent.

TYPE B: LANG.

Als uw pink buiten de bovenste lijn van uw ringvinger steekt, hebt u een kleine roze vinger en bent u type B.

Typen B zijn erg loyaal aan hun vrienden en ook aan zeer gevoelige mensen. Als je een nieuwe vriend of vriendin hebt, worden ze je hele wereld. Ze zijn altijd in je gedachten en je probeert zo diep mogelijk contact met ze te maken.

Ondanks deze toewijding wil je het uiterlijk van iemand laten zien die alleen kan gelukkig zijn, zonder een andere belangrijke persoon.

Je onthoudt jezelf ervan om jezelf teveel te geven aan anderen, maar houd heimelijke dromen van het vinden van je ware soulmate. Je moet misschien psychologie op school studeren omdat het je helpt te begrijpen hoe mensen werken.

In het leven wijdt u zich volledig aan alles wat u besluit te doen: uw baan, uw opleiding, uw familie of uw vrienden. Je unieke doel stelt je in staat om te doen wat je wilt.

Over het algemeen ben je rustig en zonder confrontatie en houd je je koel onder druk.

TYPE C: HOF.

Als de punt van je pink niet de lijn van je bovenste ringvormige zegel bereikt, ben je van het type C.

Type C-mensen zijn optimistische en levendige persoonlijkheden aan wie negativiteit zich niet kan houden. Je hebt de neiging om te vergeven en gemakkelijk te vergeten, soms ten onrechte, vanwege je onvermogen om je woede te houden.

Je overtollige energie kan je egocentrisch en soms veeleisend doen lijken. Je kunt moeilijk elke reden opgeven, vooral als je ervan overtuigd bent dat je gelijk hebt. Tegelijkertijd bent u de eerste die ‘sorry’ zegt als het te ver gaat.

Ondanks dat je een sprankelende buitenkant van de wereld presenteert, houd je je ware emoties stevig vast. Je staat echter heel open voor je mening. Mensen kennen uw waarden zonder vragen te stellen.

Bekendheid troost je en geeft je een gevoel van veiligheid als je een diepe angst voor het onbekende voedt. Als je van tijd tot tijd uit je comfortzone komt, zul je groeien en een betere versie van jezelf worden.

Als je dit artikel leuk vond, deel het dan gerust met je familie en vrienden op Facebook!

Leave a Reply