DETTE ER MIN DAG MED FIBROMYALGI

I dag er den vanskeligste dagen etter å ha begynt å leve med Fibromyalgi, og at jeg har farget dager for de som skal glemme. Alt gjør vondt, og når jeg sier alt, vil jeg si alt.

I går var en hard dags hendelser, for mye stress, for mye dose virkelighet uten blinkers, for avklaringer noen som fortjente det lenge før, og jeg trodde de skulle gi så oppriktig og tydelig. 
I dag, i dag er dagen etter så mye negative følelser, så mye pop, for å se at verden smuldret og ingen løsning er mulig, for å se at alt var en farse du brukte til å lage ditt syn fordi virkeligheten, på den tiden, var veldig smertefullt; men det må være nå kroppen min, mine tanker og mine følelser er forberedt på å se og møte virkeligheten.

Jeg vet ikke hvor du skal begynne, hvordan jeg skal forklare til noen som ikke føler smerte som fibromyalgics føle hva som skjer med kroppen vår når dampveivals bestemte seg for å gå over ham, og er fast bestemt på å rive hver siste skjult hjørne av kroppen din og sinn.

Vel, jeg skal prøve. Jeg reiste meg etter å ha sovet litt natten før. Han hadde ikke hvile mye takk til i går, selv om det ikke var helt sant, hadde han ikke hvile mye som nesten hver natt. Det var vanskelig for meg å stå opp og forbli oppreist til jeg nådde i første etasje hvor kjøkkenet er.

Og ville veldig lav, og med noe ønske om å snakke, le, forklare eller noe; bare vil ha frokost, ta medisiner og legge seg på sofaen for å gå forbi Sorrows. Problemet der med dette er sameksistens, fordi da de spør hva hvor du er og selvfølgelig, trenger du ikke ønsker å svare på som vanlig, så du si noe sånt som “sliten og litt sår”, men er allerede montert problemet, allerede har genereres fordi uttrykk, ansikt, dine bevegelser, ikke din mangel på oppmerksomhet ikke enig med svaret du har gitt, og deretter begynne å lage noen fine været på bordet.

Når lakmustest ender, våkner du opp knapt, og du tar medisiner, for å se om det hjelper. Du reraise og du tar pyjamas å kjøle, lav og legge seg på sofaen for å se om ting går. I det øyeblikket har føttene, bena, midjen og ryggen skadet seg. Øynene begynner å brenne og du føler deg veldig ubehagelig. Faktum er at du ikke bare føle ubehag så det gjør vondt, du føler deg ukomfortabel fordi i dag du hadde aquajogging og kan ikke gå, fordi du har likt å gjøre ting, og kan ikke gjøre noe; du ser under stolen alltid være ute av stand til å forlate ikke engang få litt luft til terrasse.

Min fire år gamle datter insisterer på å sove sammen med meg på sofaen, så jeg snart jeg begynner å føle ubehag om sine bevegelser og fordi han ønsker å spille med meg. Hva annet vil jeg ha i dag! Men det er ikke forstår hva du sier, TV på, Pablillo spør begynnelsen av stoffet, hun snakker til meg; Det er for mye for meg, er mitt sinn ikke i det hele tatt klar, mine evner er mindre enn 20%, og jeg begynner å fortvile, for å føle ubrukelig, å føle at jeg er verdt alt, å forstå at jeg ikke gi noe positivt for alle og Jeg har det jeg fortjener.

Så, før jeg setter meg ned, bestemmer jeg meg for å gå opp og sove på rommet mitt, så langt datteren min forfølger meg og gir meg et møte med mannen min å kle på seg. Deretter spør han meg hvordan jeg fortsetter, og hva om jeg går og legger meg der. Jeg forklarer hvordan jeg er, uansett om Dolores er så uutholdelig at det hopper ut og jeg sier ja, jeg går til sengs i rommet for å prøve å hvile. Det er da jeg hallucinerer mer enn jeg trodde at jeg skulle hallucinere noensinne, spør mannen min for å forklare hva dvergen hadde bedt om som en gave fra konger for å gå ut og kjøpe den.

Ansiktet mitt må ha vist hva jeg virkelig følte i det øyeblikket, sinne, frustrasjon, ødehet; Jeg spurte ham om han skulle forlate meg slik og med barna hjemme. Hans svar var mer avklart enn hans holdning i alle disse årene. Ja, jeg tenkte å dra nytte av tiden, barna vil ikke bry deg og hundene mindre. Barnene kommer ikke til å plage deg; Min fireårige datter skal ikke forstyrre meg, men hun forstår ikke hvordan jeg føler, hun spinner nå i sengen hvor jeg ligger og selv hennes bevegelse gir meg en absolutt ubeskrivelig smerte.

Det er ikke at jenta plager meg er at det er en jente, og du kan ikke be om du ikke ønsker å lære meg å gjøre saltomortale på sengen og la meg flytte utilsiktet eller meg et slag eller bare bevegelsen av madrassen gjøre kroppen min skjelver i Pent smerte jeg gjenopprette koste mye.

Jeg følte meg alene, forlatt, men da jeg forsto raskt; Det er ikke forlatt, det er rett og slett misforståelse. Han hallusinerer da jeg hadde min første mann forlot meg med en krise, og reiste forlate barna til sine foreldre, nå ikke ent

Leave a Reply