Lady Gaga Fibromyalgi kunngjør millioner av pasienter

Fra: Maria Benson

Logan, Utah. Erklæring fra Sharon Waldrop, visepresident for den nasjonale sammenslutningen av fibromyalgi og kronisk smerte på Lady Gagas nylige kunngjøring om at hun lider av sykdommen:

“Vi gratulerer Lady Gaga for den utrolig modige handlingen om å avsløre hennes diagnose av fibromyalgi. Ved å dele sin historie med verden, gir det stemme til fem millioner amerikanere som er ansett som meg, for det meste kvinner, som lider av sykdommen.

Fibromyalgi er preget av en lang liste over symptomer, inkludert kronisk smerte og svekkende tretthet. Årsaken er fortsatt ukjent, det er ingen kur og ingen effektiv behandling og forståelse. Du kan finne bedre behandlinger og en kur hvis vi øker kunnskapen om sykdommen og de ødeleggende utfordringene det presenterer daglig for millioner av amerikanske familier.
Usynligheten av fibromyalgi og mangelen på forståelse for dens effekter av publikum, lar ofte folk redd for å avsløre diagnosen deres. Da jeg ble diagnostisert med sykdommen, trodde jeg livet mitt var over. Min en gang sunn kropp følte seg plutselig skadet og ødelagt, selv om jeg så godt ut på utsiden. De ropte til meg selv for å bruke min deaktiverte parkeringspass, fordi folk ikke trodde det var min. De som lider av fibromyalgi kan være deres venner, kolleger, naboer og foreldre, som har lidd av denne sykdommen stille i årevis. Vi håper at Lady Gagas modige gest til lyset vil inspirere andre til å gjøre det samme.

Det finnes flere svar, men vi trenger allas hjelp til å talsmann for flere ressurser for å finne dem. Vi oppfordrer publikum til å kontakte sine lovgivere og be dem om å implementere og finansiere National Pain Strategy utviklet av Department of Health and Social Services for å løse byrden av kronisk smerte i USA . Vi håper å fortsette vårt arbeid for å finne en kur for fibromyalgi. Med støtte og deltakelse fra ledere som Lady Gaga, regjeringen, talsmenn og pasienter, er det ikke noe mål som kan oppnås. ”

Den nasjonale sammensetningen av fibromyalgi og kronisk smerte er partneren din i kampen mot fibromyalgi og kronisk smerte. Vårt mål er å avslutte kroniske smerter og spore liv ved å fremme tidlig diagnose, oppmuntre til vitenskapelig forskning for å kurere, og talsmann for passende, tilgjengelige og rimelige behandlinger.

Leave a Reply