Lady Gaga: Fibromyalgie is ‘straf’ voor deelname aan de Illuminati

Lady Gaga gelooft dat haar ziekte een fysieke manifestatie is van de duistere krachten die de controle over haar lichaam en ziel hebben overgenomen nadat ze zich al vroeg in haar carrière bij de Illuminati aansloot, aldus productiepersoneel uit Gaga’s nieuwe documentaire.

De Netflix produceerde  Gaga: Five Foot Two  is een wratten-en-allemaal documentair portret van de verontruste ster – of lijkt het tenminste, met fly-on-the-wall beelden van repetities, studiosessies, publieke optredens, privé laat- nachtelijke gesprekken, medische afspraken en meerdere huilerige uitval.

Beschrijvende scènes uit de documentaire die op de vloer van de uitsnijruimte achterbleven, onthullen productiemedewerkers dat Lady Gaga advies inwint van een katholieke priester met betrekking tot de mogelijkheid een exorcisme te ondergaan om zich te ontdoen van de ‘ duistere spiritualiteit ‘ waarvan zij zegt dat ze ‘heeft uitgenodigd ‘ aan haar lichaam vroeg in haar carrière.

Ze beschreef het moment waarop ze ‘ haar ziel schonk ‘ aan de Illuminati – buiten een club in Lower East Side in New York na het uitvoeren van een burlesque show in 2006 – Gaga beschreef de ervaring als ‘ zeer reëel en visceraal, helemaal niet metaforisch’. 

” Ik was net op het podium geweest, het was een goede show, ik stond hoog op de liefde en het applaus van de menigte. Ik was buiten aan het aansteken van een sigaret, denkend aan het scoren van wat meer cocaïne. Ik had meer pijn. Meer van alles. Ik wilde me gewoon goed voelen. Voel alles. Toen sprak deze man, een vreemd tijdloze man in een pak, tegen me. Hij leunde tegen de muur, rookte, en hij zei tegen mij: ‘Ik denk dat je hebt wat nodig is. Wil je het?’ Ik vroeg wat ‘het’ was. Ik dacht dat hij naar me toe kwam. Maar hij glimlachte en zei: ‘Alles. Succes. Roem. Rijkdom. Vermogen. Wil je het allemaal? ‘

“Ik keek hem nieuwsgierig aan. Ik kon hem niet helpen. Toen stond hij daar gewoon en zong eerder een van de liedjes uit mijn routine. Het was buitenaards. Ik staarde hem aan alsof hij een donker juweel was dat uit de diepste oceaan was gebaggerd. Ik ging op mijn knieën zitten en vroeg hem wie ik moest prijzen.

Beeldresultaat voor Lady Gaga: Fibromyalgie is 'straf' voor deelname aan de Illuminati

“Ik keek hem recht in de ogen en vertelde hem dat ik alles wilde. 

“Ik heb hem gezegd dat ik alles zou doen .”

Als worstelende artiest die vooral in duikstekken, in burleske clubs en in de late avond speelde, had Gaga weinig commercieel succes of publieke erkenning voordat hij de man ontmoette die ze beschrijft als ‘ mijn verlichte prins’ .

In ruil voor haar ziel was Gaga in staat om de muziek te creëren waarvoor ze beroemd werd.

Na het sluiten van een deal met de prins buiten de Mercury Lounge in New York, ontdekte Gaga dat ‘ succes een makkie was’ . In ruil voor haar ziel was Gaga in staat om de muziek te creëren waarvoor ze beroemd werd. Plots stonden hooggeplaatste medewerkers, producenten en promotors in de rij om met de onbekende burleske artiest te werken.

Binnen een jaar was ze een multi-platina popster, haar werk bereikte een publiek van miljarden mensen over de hele wereld.

” Zijn beloften kwamen heel snel uit.”

“In het begin dacht ik dat we een goed team hadden gemaakt. Maar het duurde niet lang voordat ik begon te lijden. “

Gaga heeft gestreden met concurrerende krachten die al jarenlang vechten voor suprematie in zichzelf, en ze is vaak in oorlog met zichzelf in de documentaire – de ene kant gedreven om te presteren, de andere gegeven om te klagen over de rotte deal die ze door de ‘ duistere krachten ‘ is overhandigd . ”

Gaga gelooft dat de lichamelijke ziekte,  fibromyalgie , een chronische pijnaandoening die ze volgens haar al een tijdje heeft ervaren, de fysieke manifestatie is van haar gevecht om uit de platenindustrie van Illuminati te komen en haar contract met de ‘ donkere prins ‘ te verbreken 

Lady Gaga zegt dat het schenken van haar ziel aan de 'duistere krachten' binnen de muziekindustrie heeft geleid tot het krijgen van fibromyalgie
Lady Gaga zegt dat het schenken van haar ziel aan de ‘duistere krachten’ binnen de muziekindustrie heeft geleid tot het krijgen van fibromyalgie

” Ze kunnen je een tijdje speciale krachten, uiterlijke schoonheid, talent en rijkdom geven … maar het duurt niet ,” zei Gaga. ” Dit is de reden waarom zoveel mensen die zich in de donkere kunsten verdiepen zo ongelukkig zijn. Ze flikkeren helder als een ochtendster en eindigen dan met zelfmoord plegen of zichzelf vernietigen met middelenmisbruik. 

Lady Gaga herschikt de Europese etappe van haar Joanne World Tour, daarbij verwijzend naar de ” hevige pijn ” die een impact heeft op ” haar vermogen om te spelen .” In een Instagram-bericht met een foto van de zanger die bidt met haar handen met een crucifix, zei ze ze was ” altijd eerlijk geweest ” over haar fysieke en spirituele gezondheidstoestand en was ” jarenlang op zoek naar de bodem. 

” Naarmate ik sterker word en wanneer ik me er klaar voor voel, zal ik mijn verhaal dieper in gaan brengen en ben ik van plan om dit verder uit te werken, zodat ik niet alleen het bewustzijn kan vergroten, maar ook onderzoek kan uitbreiden voor anderen die lijden zoals ik, dus ik kan helpen het verschil maken “, schreef Gaga.

Leave a Reply