Ik vecht met fibromyalgie met een nieuw dieet

Denk je dat fibromyalgie gerelateerd is aan het gewicht van mensen? Kan gewichtsverlies helpen met de symptomen van fibromyalgie? Vertel ons in de reacties!

S  amedi morning, zo veel te doen! …. maar wat denk je? een intense pijn in de voeten, ellebogen en rechterheup werd om 8 uur ‘s ochtends wakker. Ik weet het, ik weet het. Ik zou nog een dag moeten doorbrengen om aan mijn taken te denken terwijl ik in bed lig dat door pijn wordt bediend.

Als ik zeg   ongecontroleerde pijn,   bedoel ik dat 150MG van Lyrica, 50 MG van Savella en 50 MG van Tramadol helemaal niet werken. Deze week had ik 3 raketten!, 3 dagen van mijn leven toegevoegd aan de lijst met verliezen toe te schrijven aan Fibro.

Ik heb zoveel dromen en doelen !! Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht om te doen waar ik het meest van hou … mensen helpen, het goede van de natie dienen. Ik heb gezegd dat ik een burgerlijk ingenieur ben en ik heb 9 jaar bij FEMA gewerkt, toch? Oh ja, het was de baan van mijn dromen, de baan waar ik van hield in stukjes … ook toegevoegd aan de lijst met verliezen.

Geloof me, ik doe mijn best om positiefte   blijven  … maar het wordt steeds ondraaglijker. Heb ik de pijn aan mijn voeten uitgelegd? Dus het is zo erg dat ik ze nergens op kan laten rusten! het brandende type pijn … en de pijn op mijn ellebogen is gewoon het ergste, ik lijd gewoon door een kopje thee te vangen. Ik kan de basis niet doen, stel je een dag van intens werk voor! Ik denk gewoon niet meer mogelijk.

In mijn zoektocht naar alternatieven om beter te worden, ben ik momenteel bezig met een nieuw dieet (dieet). In wezen vegetarisch … Geen koffie, geen suiker, geen vlees, geen rijst, geen brood … Ik vervang koffie met gemberthee en fruit als ontbijt, fruit of amandelen voor lunch en diner. dinergroenten en tropische zetmeelachtige wortel zoals aardappelen, zoete aardappelen, enz.

Vandaag is mijn dag # 12 en ik heb niet veel verbetering gezien met pijn enzo. Ik zal blijven kijken of voedsel een factor is, dus wacht op mijn volgende artikel voor meer informatie.

Denk eraan, blijf zwemmen en wacht op de dag zonder pijn te komen!

Denk je dat fibromyalgie gerelateerd is aan het gewicht van mensen? Kan gewichtsverlies helpen met de symptomen van fibromyalgie? Vertel ons in de reacties!

Leave a Reply